Snel, goede prijs

Producten snel bezorgd en voor een concurrerende prijs!

Altijd correct en op tijd geleverd

Ik bestel heel regelmatig op Tennisdirect. Je kan ‘s avonds laat bestellen en de volgende dag wordt er geleverd. Retours worden snel en correct terugbetaald.

Zeer positief

Het is een fijne ervaring om geholpen te worden met de expertise die Tennisdirect biedt. Mijn partner is zeer tevreden met de aankoop en zodoende ik ook. We zijn in het proces om een nieuw tennisracket aan te schaffen en zijn heel blij dat we kunnen testen! Super service!

Prima prijs kwaliteit

Leuke aanbiedingen; goede ballen!

Goed aanbod en snelle levering

Bestelling en levering van tennisartikelen ging zonder problemen!

Supersnelle levering

S' middags besteld, volgende ochtend in huis. Andere aanbieders hadden min. 5 werkdagen levertermijn voor dezelfde prijs.

Snelle levering, goede communicatie.

Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Ik had dringend een nieuw racket nodig en 1 dag later kreeg ik m'n racket al in de bus. Topservice!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service en snelle levering!

Top service, groot aanbod en hele snelle levering!

Geweldige service op maat en tijdige levering

Het begon met het testen van twee rackets! Door een fout bij Post Nl ontving ik de rackets later. Na een telefoontje werd de einddatum direct aangepast, zodat ik de rackets toch nog goed heb kunnen testen! Super!!

Bizar snelle levering!

Op zondagmiddag 2 kledingstukken besteld en al diezelfde avond bericht gehad dat mijn bestelling klaar was en waarschijnlijk op dinsdag uitgeleverd zou worden. Op maandagochtend bericht van POST NL dat het nog diezelfde dag geleverd werd. Om 12:30 in huis, nog geen 24 uur later...! Ook bestelling was goede maat en naar volle tevredenheid. Super tevreden!

Zeer snelle service. Netjes op tijd geleverd. Kwaliteitsvolle producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Site werkt erg overzichtelijk en order snel en compleet binnen.

De website is overzichtelijk en de artikelen zijn makkelijk te vinden. Ook het afronden van de order/ betaling prima. De volgende dag zijn de artikelen binnen. In dit geval gekozen voor een levering op een centraal punt in het dorp. Al met al zeer tevreden.

Super snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke site. Snel leverbaar, goed verpakt en duidelijke omschrijving hoe je de eventuele retour moet verwerken. Kortom gewoon goed geregeld!

Snelle levering!

Snelle levering, groot assortiment, voldoende voorraad

Uitermate tevreden van de service

Alles verloopt perfect

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Dat is makkelijk, gewoon top!

Alles op voorraad, zelfde dag in huis! Hoe super is dat!

Snel en goed

Snelle en nette service

Makkelijk bestellen en alles netjes en snel geleverd.

Snelle en correcte service

Degelijk materiaal in een goede verpakking dat op korte termijn werd geleverd!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top! Alles op het hoogste niveau!

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling was er zoals vermeld op de Website de volgende dag al in huis. De kleding is van goede kwaliteit en is juist aangekomen. Helemaal perfect dus.

Mooie aanbiedingen. Super snelle levering. Ruime keuze.

prima geleverde bestelling

tot nu altijd prima ervaringen met dit bedrijf

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports