Fantastisch!!
Alles is snel en correct verlopen. Wij zijn zeer tevreden met de service.
23 November 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.686 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Alles is snel en correct verlopen. Wij zijn zeer tevreden met de service.
23 November 2023
Darifa
Nederland
Super snelle service.
22 November 2023
Jaap
Zeist
Op aanbeveling van een goede vriendin een heerlijk wijntje gescoord! Snel geleverd zonder complicaties. Zoals het hoort!!!
10 November 2023
Jan D.
Ridderkerk
Snelle levering Mooie verpakking
10 November 2023
Jeanne Hermens
Helmond
Overzichtelijk website en bestelling is snel en adequaat afgehandeld
8 November 2023
Eenvoudig bestellen, snelle levering
30 October 2023
Aag De Gier
IJmuiden
Geweldig en zeer snel bezorgt!
28 October 2023
David
CULEMBORG
We hebben 1924 Chardonnay besteld omdat het een voortreffelijke wijn is. Hier te koop tegen de beste prijs. Snelle lever In een goede wijn doos. Verder heeft Flesje wijn een mooi en uitgebreid assortiment met voor elk wat wils.
27 October 2023
Herman
Julianadorp
Op de site goed te volgen verwijzingen en zoekt snel de opgegeven opdracht. Om wijn te bestellen is het menu goed te volgen . dat is bij enkele anderen vaak een zoekplaatje. voor mij dan.
24 October 2023
Rob de Ree
ZAANDAM
Het bestellen via de website gaat erg gemakkelijk. En met bezorgen de keuze uit 2 opties, zowel postnl en lokaal Aangezien het hier met lokale bezorging kon, werd mijn bestelling erg snel bezorgd. Fantastisch!
23 October 2023
Vanessa
Oudenbosch
Snelle levering. Goed verpakt. Lekkere wijn
23 October 2023
Bas
venlo
Wat een geweldige ervaring! Tijdens het transport was er iets misgegaan met een fles wijn, kan gebeuren natuurlijk, het is tenslotte een natuurproduct. Maar de eigenaar (Herman) sprong onmiddellijk in actie en verving de fles zonder enige gedoe of kosten voor mijn kant. Zijn snelle reactie, oprechte bezorgdheid en de persoonlijke touch, maakten dit tot een onvergetelijke klantenservice-ervaring. Flesjewijn.com levert niet alleen hoogwaardige wijnen, maar legt ook de nadruk op klanttevredenheid op een manier die echt bewonderenswaardig is. Ik beveel deze winkel van harte aan aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit wijnen en uitstekende klantenservice.
19 October 2023
Dirk
Merselo
De website is overzichtelijk en de verpakking is prima. Snelle levering.
17 October 2023
Fijko
Broek in Waterland
Uitstekende keus aan wijnen voor een goede prijs. Snelle levering.
16 October 2023
Patrick
Capelle aan den IJssel
Mooie selectie van wijnen van ook bekende wijnhuizen. Prijzen zijn goed te noemen. Snelle levering met nette klantenservice.
13 October 2023
Johan Rissik
Hilversum
Snelle levering.
30 September 2023
Joyce Veenis
ZWAAG
Adequate en meedenkende klantenservice, leuke cadeau’s en diverse kaartjes voor alle soorten gelegenheden.
29 September 2023
Elsbeth
Holten
Website af en toe wat onoverzichtelijk, maar telefonische toelichtingen maakten heel veel goed
22 September 2023
Ronald
Barneveld
Alles snel afgehandeld/geleverd. Kwalitatief goede wijnen. Voor herhaling vatbaar!
19 September 2023
Rick
Someren
Bestelling was snel geleverd en voor een concurrerende prijs
17 September 2023
Truus De Bakker
Steenbergen
Hier ga ik absoluut vaker onze wijn bestellen, de flessen zaten keurig en stevig verpakt in een mooie grote wijndoos!!! Gisteren besteld en vanmorgen al ontvangen !!!CHAPEAU !!!!!!
14 September 2023
John
Ridderkerk
Alle producten die ik zocht waren aanwezig, dus in een keer shoppen klaar. Vlak voor 17:00 besteld en de volgende ochtend reeds geleverd, top!
14 September 2023
H.
Amerongen
Contact gehad met de klantenservice over een vraag, werd erg vriendelijk gereageerd. Producten die ik zocht waren allemaal op voorraad. De levering was erg snel. Info op de website helder!
7 September 2023
Amanda
Kerkdriel
We hebben de becasse blanc chardonnay vermentino gekocht. Maar wauw wat hebben we ervan genoten daarom maar een doos gekocht. En een snelle levering zodat we er al snel weer van konden genieten.
5 September 2023
Chantal
Alphen aan den rijn
Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger.
Bezorgen is al vanaf € 60 gratis.
Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!
Branch
Food, Horeca