Top service!

Bestel zeker weer, heel vriendelijke en snelle service.

Ruim assortiment, snelle levering!

Op zondag besteld, dinsdag in huis. Goed verpakt. Ruime keuze. Heel erg blij mee dus!

Goede service en ze doen wat ze zeggen.

Geweldig .

Top Service & snel

zeer goed

zeer snelle verzending en afhandeling. Zeer goed verpakt. Alles top.

Super. Hele goede service

Vrij laat gebeld voor bestelling. Eigenaar gewacht tot mijn mail binnen was en gezorgd dat het nog mee kon met de besteldienst. Super service

Iets later dan verwacht

Bestelling cf order ontvangen, echter wel jammer dat het later was dan oorspronkelijk aangegeven. Communicatie vanuit Post nl was er wel.

Super fijne en snelle service

Top ervaring gehad. Nadat de site mijn gegevens niet kon verwerken werd er super gereageerd. Alsnog werd mijn cadeau in razend tempo verzonden. Binnen 24 was mijn flesje wijn waar het moest zijn. En top verpakt. Tien met griffel. In de toekomst zal ik zeer zeker vaker gebruik maken van deze site. Afz. een blije klant.

De wijn was heel snel bezorgd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Makkelijk bestellen en een zeer snelle levering.

Heel makkelijk bestellen, betalen en een zeer snelle levering.

Professioneel

Qualitative goed verzorgd!

Goede beschrijving van de wijn

Service en deskundig advies

Goede kennis van wijnsoorten en geeft uitstekend advies. Prijs/kwaliteit Super

Top !

Geen op of aanmerkingen

Zeer tevreden!

Goede en vriendelijke communicatie, snelle levering van de juiste producten. Ik ben zeer tevreden!

super snel en goede communicatie

De wijn was volgens verwachting en werd in een prachtige doos met 12 flessen bezorgd.

Super service!

Onlangs weer een bestelling gedaan nadat ik de eerste keren al tevreden was over de duidelijke communicatie en snelle levering. Ik had zelf een fout gemaakt in mijn adres. Ik kreeg de ochtend nadat ik mijn bestelling had gedaan een mail met de vraag of het wel klopte, omdat ze eerder naar een ander adres hadden verzonden. Super oplettend natuurlijk! En ook de volgende dag de bestelling weer in huis. Echt top.

Veelbelovend !

De eerste bestelling is keurig op tijd bezorgd! Kon de bestelling volgen, ook prettig. Wijnen waren een goede keuze en de prijs /kwaliteit verhouding dik in orde. Hoop dat ze dit niveau vast kunnen houden

Heerlijke wijn, snel en in stevige verpakking geleverd

Het bestellen ging makkelijk, de dozen wijn werden snel geleverd. Heel goed verpakt. Kortom, uitstekende ervaring

We hoopten dat de doos op tijd zou voor ons weekendje weg, en ze hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het op tijd was bezorgd, met keurige email om ons op de hoogte te houden. Bedankt! Verder top wijn Le Nez besteld.

Goed geregeld

Snelle service en heerlijke wijnen

korte lijntjes, duidelijk, mooie site

Ik heb voor het eerst gebruikgemaakt van Flesjewijn.com. Ik heb wijn bij een vriend laten bezorgen die jarig was. De bestelling was 1 dag voor zijn verjaardag/afleverdag. Bij de bestelling benadrukt dat de wijn de andere dag bezorgd moest worden. Ik heb er met Flesjewijn over gebeld ( wat fijn dat je ze ook kan bellen ) ze waren erg klant vriendelijk, vroeg wat mijn bestelnummer was en vertelde mij dat ze het in de gate hielden maar afhankelijk waren van Post.nl. Ze zouden mij zelf op de dag van bezorging bellen als ze door hadden dat Post.nl het niet zou halen met aflevering. Kort om , TOP !!

Vlotte wijze van bestellen en snelle levering.

Eerste kennismaking is goed bevallen. Royale keuze in goed assortiment. Goede aanbevelingen combinatie wijn en eten.

Heerlijke wijn, snelle levering!

Dinsdag 8 flessen witte wijn besteld, de volgende morgen al in huis! Heerlijke wijn! Snelle levering, zeker voor herhaling vatbaar!

Goede en ruime keuze

Ik was op zoek naar een bepaalde Port en die vond ik hier. Toen zag ik dat ze nog leuke aanbiedingen van wijn hebben, gelijk ook maar besteld. Nog niet geproefd, maar dat komt binnenkort. En een super snelle levering. Top!

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!