Eindelijk de wijn gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Deze besteld en heel snel geleverd gekregen. Super blij mee.

Snel en goed van prijs

De flessen zijn snel geleverd. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Een winkel om terug te komen.

Vriendelijke en persoonlijke service

De bestelling werd dezelfde dag nog geleverd.

Geweldige klantenservice

Heel erg fijn contact. Bij bestelling voor iemand anders vergeten kaartje erbij te doen. Na telefonisch contact, super goed geholpen. Volgende dag werd t al bezorgd. Top service

Goede service!

2 wijkpakketten thuis laten bezorgen. Leuk verpakt met een kaartje erbij.

Snel geleverd!!

Volgende werkdag was de bestelling in huis !

De bestelling zeer vlot afgewerkt.

Snelle service binnen 24 uur!

Goede collectie en goed verpakt aangekomen.

Makkelijk besteld en snel bezorgd. En jullie verkopen mijn lievelings wijn.

Quick service, goede verpakking en snelle bezorging - aanrader

Eerste keer bestelling en uitstekende ervaring zowel in manier van bestellen als bezorging. Absoluut tot een volgende keer !!!

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle nette levering.

De wijn gevonden die ik zocht. Goede website, snelle afwikkeling en bezorging, heel goed verpakt in prachtige veilige doos.

Doeltreffend relaxed tijdens telefonisch contact,top

Om er zeker van te zijn dat de gekozen wijn idd voorradig was, ff telefonisch contact gehad. Erg relaxte medewerker of eigenaar aan de telefoon gehad, met tevens een gezonde dosis humor !Dat blijft, klaarblijkelijk, toch hangen. Oh ja, de wijn is erg lekker: Epicuro Primitivo uit Puglia, ondanks de aanwezigheid van ‘La Sacra Corona Unita’ aldaar (klinkt actueel, maar corona betekent ‘gewoon’ kroon). Tot de volgende! Dankjewel!

Besteld, gemakkelijk gevonden en simpel betaald. Volgende dag in huis. Wordt mijn vaste wijnboer!

Makkelijk, snel en heerlijk

We hadden een tip gehad voor een goede wijn. Via het internet bij www.Flesjewijn.com besteld. De volgende dag in een stevige doos mogen ontvangen. We genieten er nog van.

Snelle en goede levering

Bestelling is de andere dag al geleverd. Flesjewijn was tav ik heb besteld flink goedkoper dan elders in Nederland. Heeft mooie collectie Vintage Ports van meerdere Porthuizen. 1 kleine onattendheid. Er wordt gevraagd om te tekenen voor ontvangst. Ik moest zelf vragen om de doos waarin de 3 vintage ports zaten open te maken. Had ook aangeboden kunnen worden.

Overzichtelijk, duidelijk en snelle levering

Goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie. Top!

Goede wijn, en snelle levering!!

Heb deze keer ook een doos rosé besteld!! Prima prijs kwaliteit verhouding!!

wijn wordt goed verpakt en vlot en netjes bezorgd

We zijn een half jaar terug in de winkel geweest om een primitivo te kopen. Al pratende raadde de eigenaar ons ook een vergelijkbare, andere wijn aan. Een schot in de roos! Vandaar deze vervolgbestelling. Geniet in 2021.

Top service! en snelle levering door postnl

Dinsdagavond 29 januari, inprincipe 1 werkdag voor oudjaarsdag.. bedacht ik me dat ik nog geen wijn had besteld. Ik wilde die heerlijke riesling van sankt marlene blauwe fles. Ik bestelde deze op flesjewijn.com en schreef bij de opmerking dat ik hoopte dat ie morgen binnen zou komen vanwege oudejaarsdag. Ik kreeg direct persoonlijk bericht dat ze hun best zouden doen, en direct voor me gingen versturen. De volgende dag rond 12.30 uur was het er mede dankzij postnl. Bedankt ik heb een lekkere wijn kunnen drinken op oudejaarsdag!

Ondanks drukke periode, is bestelling heel snel geleverd. Een vraag middels mail, werd zelfs in de avonduur beantwoord. Een ongekend service verlening.

Zeer goed!!

Goed advies en snel geleverd zelfs in België

Lekker flesje, fijne communicatie!

Via flesjewijn.com heb ik mijn beste vriendin, die aan de andere kant van het land woont en ik vanwege corona niet persoonlijk kon zien, een flesje bubbeltjes cadeau gedaan incl. een heel leuk persoonlijk kaartje. Niet alleen de bubbeltjes zelf zijn enorm in de smaak gevallen, maar ook de service was top! Hele fijne communicatie van begin tot het eind en vriendelijke medewerkers die mij netjes op de hoogte hebben gehouden over de status van mijn bestelling. Ja ik ben enorm tevreden en Ja ik raad flesjewijn.com zeer zeker aan iedereen aan!

Geweldige service!

Duidelijke website met veel keus, uitstekende beschrijvingen en adviezen. Bezorgservice was uitmuntend! Bezorging vanuit eigen bezorgservice wat van grote meerwaarde is. Goed en duidelijk contact met de verkoper. Wij zullen zeker nog bestellen bij deze TOP verkoper !!!

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!