Mooi pakketje waar ik mijn vriendin erg blij mee maakte

Goede website, netjes en overzichtelijk. Snelle reactie op mijn email. Kon nergens optie vinden om deliver datum in te vullen maar dat kan ook aan mezelf liggen dat ik niet goed gekeken heb.

Heel vlugge bestelling aan huis met stevige verpakking.ik was verbaasd van de uistekende service. DANK U FLESJE WIJN

Snelle bezorging en goed verpakt. Mijn vraag over de bezorging werd zeer snel en klantvriendelijk beantwoord. Goed adres!!!!!!

Goede communicatie en zeer correct.

Mooi assortiment Vintage Port, snelle bezorging.

Mooi assortiment speciale en Vintage Ports, van merken die doorgaans lastig te krijgen zijn in Nederland. Bezorging was snel, en ook goed verpakt.

Makkelijk en snel

De wijn is makkelijk uit te zoeken vanwege een overzichtelijke site en de wijn wordt snel geleverd.

TOP

Super goede wijnen!

Super service

Blij dat ik via jullie mijn favoriete wijnhuis, salentein, kan bestellen!!

In één woord SUPER!!

Woensdagmorgen voor het eerst 6 flessen rode wijn besteld bij Flesjewijn.com. Donderdagmorgen al geleverd in goede, nette verpakking. Heerlijke wijn. Echt zeer tevreden mee!

Goede prijs, goed verpakt en heel snel !!!

Koop hier al jaren met veel plezier. Site overzichtelijk en goede prijzen. Verpakking uitstekend en zeer goede aanbiedingen. Ga zo door.

fantastisch

Ik heb dinsdag rond de middag besteld en alles was geleverd in België de volgende dag in de voormiddag. Het bestellen online ging heel vlot en alles verliep heel vlot van beging tot het einde. Het is niet de eerste maal dat ik dit ontdek. Misschien wel duidelijk op de website zetten dat gratis levering vanaf 50 euro enkel in Nederland is. Geen probleem anders om deze transportkosten te betalen. Ook een pluspunt is dat de verpakking heel handig en ook bestand tegen breken.

top service

Goede wijn, vriendelijk geholpen. Bezirging altijd keurig op tijd en het per email bestelde kaartje wordt handgeschreven afgeleverd.

Snel en correct.

Duidelijke site, uitstekende verpakking, snelle levering. Top!

Betrouwbaar

Afspraken worden prima nagekomen....veilige manier van bestellen via flesje wijn.com

Prima !

Prima en snelle service voor een goede prijs. (Iets minder plastic verpakkingsmateriaal zou wel prettig zijn)

helemaal prima

snel geleverd

vlotte levering

Snelle en correctie levering

Flesjewijn heeft een breed assortiment en een redelijke prijs. Bestelling en levering verloopt goed en snel.

Overzichtelijk website en netjes aan huis afgeleverd

Voor het eerst besteld, hele prettige ervaring. Ga ik zeker vaker bestellen.

Uitstekend! Haast bij bestelling dus werd meteen verwerkt!

Meermaals al hier besteld. Deze keer wilde ik het echt vandaag in huis hebben dus dat had ik erbij geschreven in de opmerkingen. Direct een bericht van de klantenservice dat ze het op gingen pakken. Super en ook daadwerkelijk gelijk ontvangen!

Top en snelle levering

Wijn is super lekker. Snel geleverd en perfect verpakt. Top

Zeer net en persoonlijk

Goede en duidelijke site, mooie wijnen. Mijn bestelling komt altijd snel en heel net verpakt. Heb al 5 keer besteld en elke keer zeer tevreden.

Supersnelle levering

Zeer goede service

Prima wijn supersnel geleverd, eenvoudig bestelproces en altijd keurig op tijd! En nog per bestelling punten die jewat korting opleveren wat wil je nog meer

snelle service

mijn favoriete wijn snel bezorgd, goede en snelle service

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!