Super snelle levering en goede service!

Het assortiment is erg uitgebreid en de levering was enorm snel. Ik zal zeker hier nog een keer bestellen.

ttt

ttt

Great wines variety!

Flesjewijn.com has great variety of wines with competitive prices. The free delivery from 50 EUR is definitely a plus compared to other sites. Totally recommended

Goede service en lekkere wijn

Wijn werd snel en correct thuis geleverd.

Uitstekende wijn, snel en zeer netjes geleverd

Goede communicatie, snellere levering en zeer netjes verpakt

Snelle services lekkere wijn

Binnen een dag geleverd en smaakt ook nog uitstekend.

snelle en efficiënte levering

goed verpakt en snelle levering

Mooi assortiment en snelle en goede levering

Na mijn bestelling was er heel snel een bericht mbt. levering van de bestelling. Binnen twee dagen ontvangen en de Port was uitermate goed verpakt.

Snel de perfecte wijn bezorgd op een veilige en uitstekende wijze.

Snel de perfecte wijn bezorgd op een veilige en uitstekende wijze.

Uitstekende snelle en verzorgde levering

De 12 flessen wijn werden netjes afgeleverd in een doos van 12 stuks. Dag ervoor de wijn besteld, binnen 26 uur in huis. Heel tevreden over het gehele bestel- en afleverproces.

Snelle levering, goed verpakt

Een aantal verschillende wijnen uitgezocht die netjes in 1 stevige grote doos de volgende dag bezorgd werd.

Goede wijn én service

Fijne wijnen en toen de gevraagde wijnen (nog) niet op voorraad waren keurig nabezorgd na goed overleg.

Snelle levering. Goede verpakking. Lekkere wijn.

Nette snelle service. Aangepaste factuur gevraagd en was ook binnen een werkdag op geantwoord en verwerkt. Het enige kleine nadeel vind ik de verzendkosten als je in België woont. Factuuradres is NL, maar omdat we op dit moment gedwongen moeten thuis werken en ik net over de grens woon had ik toch de verzendkosten extra.

Leuke wijnen, snelle levering!

Helemaal super, wijn keurig verpakt en snel geleverd!

een prima service .ook als het even niet goed lijkt te gaan komt het uiteindelijk toch goed.

Goed en snel geleverd

Goed, snel en professioneel. Werd van iedere stap op de hoogte gehouden en had de bestelling direct de volgende dag in huis.

Snel, goed verpakt en goede kwaliteit

Zeker voor herhaling vatbaar. Uitgebreid assortiment, goede prijs-kwaliteit en snelle en zeer zorgvuldige levering.

Ik had fouten gemaakt bij het invullen van het bestelformulier. Heb daarover meteen gemaild, kreeg supersnel antwoord. Het is achter de schermen netjes gecorrigeerd. Mijn bestelling is op tijd en netjes afgeleverd. De ontvanger was erg tevreden. Flesjewijn heeft bovendien een groot assortiment. Ik was verrast dat ze het specifieke merk dat ik zocht in huis hadden.

Alles klopt.

De wijn is op tijd geleverd en het is een goed product. Kwaliteit en prijs in goede balans.

Snelle levering en uitstekende service.

Gelijk na het plaatsen van de bestelling werd er contact met me opgenomen om de levering af te stemmen. Eerstvolgende werkdag om 8:15 stonden ze keurig, zoals afgesproken, op de stoep.

Snelle levering. Keurig verpakt

Nav mijn opmerkingenveld werd ik gebeld voor overleg. Via de mail persoonlijk op de hoogte gehouden. Geweldig, ik ga vaker hier bestellen!

Snelle levering en netjes verpakt

Meteen de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. De flesjes waren ontzettend netjes en stevig verpakt.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!