Prima ervaring ervaren

Mooie wijnen, vriendelijk geprijsd en goede service

Keurige, snelle en verpakte aflevering

De heerlijke wijn die ik heb gekocht, werd binnen 2 werkdagen goed verpakt geleverd. De reden voor mij om te kopen bij deze webshop is omdat €1,- per fles gaat naar een horecazaak bij mij in de buurt. Ik ben wel benieuwd in welke vorm dit dan gebeurd- en waar het precies heen gaat. Het zou helemaal leuk zijn, als ik zelf mijn favoriete horecazaak zou kunnen kiezen.

Snel en makkelijk

Een favoriet wijn uit Frankrijk is te koop bij flesjewijn.com. Via de webshop een bestelling gedaan en 2 dagen later werd dit al keurig bezorgd waardoor wij heerlijk kunnen genieten van onze flesjes wijn! Super snelle en strakke service.

Scherpe prijs en keurige en snelle aflevering!

Persoonlijk en klantregicht

Zie boven

Bij de bestelling ging er even wat mis. Maar met een telefoontje van 3 minuten was alles opgelost. Geweldige service en heel leuk personeel. Top.

Snelle service, goede wijn!

Gebruiksvriendelijke webshop, goede keuze. Bestelling is snel en netjes bezorgd en wijn is prijs/kwaliteit goed! Ideaal om tijdens de coronacrisis niet te hoeven shoppen buiten de deur.

In één woord; uitstekend!

De hele bestelling en levering verliep perfect. Ook over de communicatie alleen maar lof. Zeker aan te bevelen!

Groot assortiment en snelle verzending

Goede site, makkelijk te vinden wat je zoekt. Leuke en goede aanbiedingen en een super snelle verzending, waarbij je ook nog een persoonlijke mededeling kan meezenden.

Goede en persoonlijke service

Ik werd heel lief gebeld omdat ik vergeten was een berichtje te schrijven bij mijn cadeau (ik had om inpakservice gevraagd). Verder ging alles super met de levering en werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang!

Snel, efficiënt, meedenkend en persoonlijke service

Op korte termijn heerlijke cava flesjes bezorgd en laten bezorgen via Flesjewijn.com voor ons zilveren bruiloft. We maken een vlog van de foto’s en filmpjes die we die dag hebben toegestuurd gekregen van proostende Familie, vrienden en vriendinnen. Leuk alternatief als de horeca gesloten is tijdens Corona

SUPER

verpakking,afspraak-zeer goed Ouma se wijn goed bekend bij mij Rose pakket nog proeven

Top bedrijf

Leuke wijnen en snel geleverd. Volgende keer weer.

Top wijnen!

Snelle levering, goede service, ruim assortiment met heerlijke wijnen

prima service!

Netjes

Top geregeld allemaal

Duidelijke website met goede prijzen en afspraken worden nagekomen. Al jaren klant en hoop er nog veel te bestellen.

Superservice en leuke aanbiedingen

De keuze was groot en leuke aanbiedingen. De site was ook prettig om op je keuze te zoeken. Waarderingen e.d. kon je ook zien. Het contact (e-mail) over wanneer verzenden en ontvangen was top.

Heel klantvriendelijk en service gericht.

Mijn ervaring met Flesje wijn is heel erg goed. Ik had wat problemen met inloggen en werd door Mirjam gebeld en zij heeft mij persoonlijk geholpen om te bestellen omdat mijn account het niet deed. Zij heeft mijn bestelling en gegevens genoteerd en mij de factuur via de mail gestuurd en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis en zij had er een lekker flesje spaanse cava bij gedaan als extraatje met een persoonlijke boodschap ,zo lief en dat noem ik nou klantvriendelijkheid ten top ! Ik bestel mijn wijn de volgende keer absoluut weer bij hun en hoop dat zij goede zaken blijven doen in deze nare Corona tijd ! Proost ! MvG Leslie Goedhart.

Een snelle service

Het is een lekkere port

Perfect!!!

Perfect!!!

Goede ervaring

Mijn ervaring is goed

Super snelle en goede service! Cheers !!

Goed assortiment van wijnen, geweldig ook dat je zo eenvoudig kunt selecteren. Fijn dat je een persoonlijk kaartje bij de bestelling kunt doen, geeft toch een extra touch aan de bestelling. Verder was ik verrast over de snelle levering en de terugkoppeling over de tijdstippen van de bezorging. Hiermee verras je diegene die de bestelling gedaan heeft

Supersnelle levering ondanks of dankzij Corona, keurig bij de voordeur gezet

Ben eerder in de winkel geweest. Je wordt daar vriendelijk ontvangen en krijgt alle tijd om je vragen te stellen en zo een wijn te kiezen die bij je smaak past. Een aanrader. Vanwege de Corona deze keer besloten om de rosé online te bestellen. ‘S middags besteld, volgende dag om 11:00 thuisbezorgd. De winkel is in Oudenbosch en wij wonen in Oudenbosch. Super service.

Beter kan gewoon niet!

Flesje wijn staat voor de 8 G's Gezellig klein winkeltje. Geen slechte wijnen. Geen moeite teveel. Goede gast vrouw en heer. Geen poeha. Goed wijnadvies, je komt absoluut niet van een koude kermis thuis. Goede service en komen afspraken goed na. Goedgekeurd door de anonieme wijnslurpers.

Geweldig!

Geweldige service! Ze reageren snel op vragen (zowel telefonisch als per e-mail) en ze zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ik had twee wijnlessen besteld als cadeautje voor mijn ouders. Je kunt er een kaartje bij doen, dat vervolgens door hen wordt geschreven. Een erg leuke toevoeging! Een ander pluspunt is dat je wijn per fles kunt bestellen en niet verplicht bent om een doos wijn te kopen.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!