Had nog geen ervaring met deze shop. Maar is betrouwbaar en snel. Vind het wel jammer dat je van sommige dingen maar 1 mag bestellen en van andere vanaf 6.

Fijne persoonlijke benadering en snelle levering

Fijne persoonlijke benadering en snelle levering

Snelle en duidelijke service

De website spreekt voor zich, daarbij zijn de flessen in een nette en stevige doos verpakt. Goede service!

En hier kan per fles ook bestellen. Wat ik erg fijn vindt. Heerlijke wijnen besteld! De 1e is al goed gekeurd. Ik ga zeker als de voorraad weer slinkt in de wijnklimaatkast bestellen. Dank je wel Flesjewijn:)))

Goed aanbod en snel geleverd!

Zoals de 1 zins beschrijving zegt ;)

Vlotte levering met tijdaanduiding wanneer er bezorgd wordt. Wijntjes al geproefd. Die zijn qua prijs- kwaliteits verhouding uitstekend. Ik zou alleen liever wat sneller de rekening krijgen van after pay, zodat ik ze dan ook kan betalen. Die heb ik dus nog niet gehad.

Top !snel gelevert goed verpakt !heel erg tevrede.n

Het was er heel snel Netjes verpakt ! En lekker !

Een heel goede ervaring!

De wijn online bestellen is makkelijk en de wijn wordt goed bezorgd. In de winkel worden we heel goed geadviseerd over nieuwe wijnen die we dan graag uit willen proberen. Dus wij hebben een heel goede ervaring met Flesjewijn.com!

Snelle levering, nette service en leuk dat de kaart handmatig geschreven is.

Voor de eerts keer online een bestelling gedaan, voorheen aankopen in de winkel

Bestelling gedaan en de volgende dag afgeleverd.

super service, vandaag besteld: morgen in huis

de bezorger nam keurig afstand en vroeg niet om een handtekening of legitimatie. Heel attent in deze tijden.

Vlotte bestelling met zeer interessante prijzen en snelle levering

Vlotte bestelling en snelle levering

Fijne shop!

Ik wilde een fles wijn cadeau doen aan een vriendin en stuitte op deze website. Direct een mooie fles uitgezocht want er is een breed assortiment en door het bestelsysteem gelopen. Mogelijkheid om een kaartje mee te sturen is erg leuk! Na de bestelling bleek dat mijn naam op het pakket kwam te staan maar dat moest de naam van mijn vriendin zijn. Toen ik daarover had gemaild werd ik direct even gebeld om te checken hoe het zat, en het zou in orde worden gemaakt. Dezelfde dag is het nog verzonden, superfijn! Mijn vriendin blij met het cadeau, ik met flesjewijn.com. :)

Geweldige persoonlijke service

Ik had wat haast om eea nog even snel geregeld te krijgen en dat is mbv Flesjewijn fantastisch verlopen. Ik ben tot 2 keer toe op initiatief van Flesjewijn, gebeld om snel afstemming te hebben en zo het beoogde moment van levering (de volgende dag op 12 verschillende adressen) te kunnen halen. En dat is gelukt. Geweldig!

Overzichtelijke website met uitstekende persoonlijke service

Soms vergeet ik bij Herman en Mirjam te bestellen. Ook omdat ik graag lokaal koop, maar gezien hun service en persoonlijke benadering toch weer gevonden :). Overzichtelijke website. Tevens had ik iets besteld waarvan ze zich afvroegen of ik dat wel bedoelde en werd 10 minuten na bestellen al gebeld. Ook werd de bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Echt top service.

Prima prijs en snelle levering

Aantal flessen besteld en zelfs in corona tijd snelle afhandeling en levering. Prima prijs.

Heerlijke Vine blanc, en value for monney

Prima, online begeleide levering, verpakking ook echt ok! Vriendelijke gr. Jan Kooistra.

Top geregeld bij Flesjewijn.com!

Wat een service. Zelfs twee keer teruggebeld: 1 keer voor advies en de tweede keer vanwege een vermoeden dat er een foutje in het adres zat. De volgende dag is het cadeau keurig afgeleverd. Dat noem je klantverwachtingen overtreffen.

Super mooie aanbieding

Recent een paar keer een bestelling geplaatst. Thans kreeg ik mooie aanbieding dat ik bij bestelling van een doos wijn er nog een doos wijn gratis bij zal ontvangen, 2 = 1 dus.

Mooie wijnen snel bezorgd; top!

De pluspunten van Flesjewijn.com voor mij: - Handige en overzichtelijke website - Uitgebreide beschrijving per wijn - Mooie wijnen - Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen - Bezorging in overleg

zeer snelle en vlotte levering

Ik had deze wijn leren kennen in Grand Hotel ter Duin in Burgh-Haamstede en wou hem zo snel mogelijk ook thuis hebben. Dat is me dus gelukt dankzij uw firma. Waarvoor dank.

Snel en eenvoudig om iets te bestellen en geleverd te krijgen

Duidelijke website Vlotte afhandeling Volgende dag al bezorgd in mooie sterke verpakking

Goede wijnen, behulpzaam snelle levering

Topservice

Supersnelle service.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!