Snelle correcte levering

Goed verpakt, snel bezorgd ondanks de feestdagen! Top service!

Prima service!

Zowel het bezorgen als het bestellen ging soepel en naar wens.

Snelle levering. Goeie kwaliteit

Voorbeeld van excellentie

Vriendelijk, goede service, duidelijke site en communicatie, uiterst tevreden!

Fijn

Super vintage Porto. Zachte prijs. Bedankt.

Goede wijnen en nog betere service

Ik had wijn besteld in de hoop dat ik het op tijd zou krijgen. Dat kon via PostNL niet gegarandeerd worden. Dus besloot men de wijn persoonlijk af te geven. Goede service.

Vlotte levering

Eerste maal besteld maar zeker niet de laatste.Super content over de snelle levering.

Snelle levering, goede korting bij eerste bestelling en ook gratis verzending! Top!

Snel, goed en goede prijs.

In no-time besteld, in no-time geleverd.

Via de mail een vraag gesteld, dezelfde avond nog antwoord. Na bestelling goede en snelle levering. Top!

Goed assortiment en snelle levering

De keuze was reuze en de prijzen scherp. Tot slot een snelle en goed verpakte levering

Goed en snel bezorgd.

Snelle levering en persoonlijke updates

Na mijn bestelling kreeg ik persoonlijke updates van Flesjewijn.com dit vond ik erg fijn. Bedankt voor de snelle levering.

Betrouwbaar en goed geselecteerde wijnen

De bestelling komt altijd op tijd, binnen 24uur. En de klantvriendelijkheid en service is top. De Aanbiedingen op goede wijnen zijn ook erg leuk.

Snelle en goede service

Mijn eerste -en zeker niet mijn laatste- ervaring met flesjewijn.nl is uiterst goed bevallen. 6 flessen besteld en binnen enkele dagen binnen gekregen. Flessen waren netjes en goed verpakt in een mooie doos. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Dank jullie wel !!

Duidelijke site volop keus!

Prijs kwaliteit verhouding super Heerlijk genieten van een goede wijn.

Super service. Zelfs een sms om te melden dat de chauffeur 15 minuten later zou komen dan de afspraa

Zie hierboven

Gewoon goed, zoals het hoort.

Wijn besteld en zoals verwacht, geleverd op de dag dat het zou komen. Top!

Supersnel

Nadat ik mijn mooie Argentijnse wijn had gevonden en deze besteld stond hij de volgende avond al op tafel. Supersnel en keurige aflevering

Super snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt, na n goed advies

Daar kan op gedronken worden :)

Prima ervaring, goede communicatie, perfecte timing qua levering, zeer vriendelijk en beleefd.

Super!!

Makkelijk te bestellen!Uitstekende wijn en perfect verpakt snel geleverd tegen een absoluut scherpe prijs!Dus gaan we lekker genieten van de Salentein Malbec!! Een perfecte ervaring!Dus, we komen weer terug!!

Prima service van flesje wijn ondanks dat TNT post meer beloofde dan kon waarmaken.

Prima klantenservice van flesje wijn. TNT post kwam alleen de leverafspraak niet na. Direct telefonisch overleg met flesje wijn om e.e.a. te regelen.

prima!

snel bezorgd en keurig verpakt

Toegankelijke en makkelijke website met veel keuze uit mooie wijnen

Ruime keuze uit mooie wijnen. Website zeer toegankelijk met goede zoekfunctie en filters.

Super tevreden!

Mooie flesjes wijn , goed werkende website en een super snelle en vriendelijke bezorging.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!