Na bestelling direct een berichtje dat de bestelling geleverd werd. Ook keurig volgens afspraak bezorgd 2 dagen ba bestelling

Snelle levering, perfect

Super wijnen🥰🥰

Er zat een flesje bij die ik niet had besteld, ik kreeg uiteraard De juiste opgestuurd en de andere mocht ik houden, super aardig. Vragen worden meteen beantwoord, super wijnen en super service

Kan geen beoordeling geven na 1 bestelling.

De wijn is volgens afspraak geleverd. Helaas heb ik 1 fles van de betreffend wijn weg moeten gooien. Heel vies. Maar ja, dat gebeurd wel eens meer.

Lekker wijnen voor een prima prijs

Overzichtelijke site . Prima prijs kwaliteit verhouding Snelle levering .

Super en zeer klantvriendelijk

Makkelijk, snel en zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader

Snelle levering voor kwaliteitswijn

Besteld in Nederland en de volgende dag geleverd. Dat noem ik service. Prijs - kwaliteit zeker de moeite waard. Dezelfde wijn kost in Belgié meer en zelfs de verzendkosten liggen hoger.

netjes,snel geleverd

Flessen wijn besteld en dezelfde dag een keurige mail terug dat de wijn die ik besteld had bij hun dinsdag binnen kwam en bij mij dus op woensdag bezorgd zou worden. Prima gegaan!

Goed en snel.

Makkelijk online bestellen. Snel geleverd.

Goed!

Fles port besteld die ik als bedankje wilde versturen. De fles die ik had gekozen was niet direct op voorraad. Ontving daar een mail van dat later verzonden zou worden . Een dag later ontving ik bericht dat de fles was afgeleverd. Top!

Afspraak nagekomen, op tijd geleverd

Afspraak nagekomen, op tijd geleverd

Supersnelle levering

Hele snelle levering en keurig verpakt.

prima geholpen

Bestelling plaatsen en de volgende dag in huis, ruime keuze, tegen een vriendelijke prijs! En altijd een lekker wijntje in huis

Zeer spoedige levering en vriendelijk besteller aan huis van post nl

Zeer tevreden over gans de lijn. Wij zullen je bedrijf aanbevelen aan vrienden.

Goede service! Prima levering gehad met goede levertermijn.

En uiteraard gewoon lekkere wijnen/port!

Flexibel, snel en klantgericht

Goede ervaring met het bestellen van wijn. Na de bevestiging direct een mail ontvangen met wanneer ze het wilde leveren. Toevallig paste deze dag niet en kon er snel geschakeld worden naar alternatieve datum. Prima op tijd bezorgd door vriendelijke en klantgerichte meneer.

Veel keuze, snelle levering, goed verpakt.

Meerdere keren al besteld en altijd snel geleverd en goed verpakt, en een leuk spaarsysteem.

Snelle levering en stevig verpakt

Een prima verpakte en snelle levering van onze lievelingswijn! En voor een goede prijs.

Goede en vlotte reactie via en opvolging van hetgeen werd afgesproken!

Vlot mail contact en fito afhandeling!

Super snelle service

in alle opzichten prima!

vriendelijke en adequate afhandeling d.m.v. bevestiging van de aankoop, aangeven verzending en zeer snelle leverantie.

Snel accuraat Prima

Groot assortiment en correcte levering

Groot assortiment en correcte levering

Super service

Wijn voldoet aan de verwachtingen als geschetst op de site heerlijke wijn👍 Service en communicatie een dikke plus om de klant tegemoet te komen omtrent de levering, waar vind je dit nog👍👍

Heldere en duidelijke website met snelle levering.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Site is ook makkelijk te vinden.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!