Pluspunten

- Mooie wijn collectie - Leuke aanbiedingen - Snelle levering

Niet nodig in mijn geval

Pluspunten

Prima verpakking, zeer snelle levering. redelijke prijs, zeer veel soorten wijn in het assortiment.

geen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, vlotte voortgang keuze en bestelling. Informatie over bezorging adequaat en correct.

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact!

Wel een beetje vroege bezorgtijden ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie wijn op de site

Geen jaargang vermeld op de site. Er wordt witte wijn geleverd uit 2011 in 2016. Overige jaargangen 2012 en 2009. Aldus de leverancier was er bij de jaargang 2011 een fout gemaakt en heeft hij alsnog de jaargang 2014 gratis geleverd. Prima. Blijft wel mijn advies om op de website de jaargangen van de te leveren wijn te vermelden. Want als je witte wijn besteld verwacht je niet deze jaargangen geleverd te krijgen.

Pluspunten

Direct en duidelijk antwoord op vraag per mail. Vervolgens snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt!

Pluspunten

zeer verzorgde en vlotte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

klantvriendelijk,goede wijn /port tips

Pluspunten

Goede, uitgebreide beschrijving op site ruim assortiment, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, geleverd volgens afspraken

nvt

Pluspunten

Na de bestelling ontving ik een snelle en persoonlijke mail voor de levering. Op mijn antwoord omtrent de levering kreeg ik wederom een snel en direct antwoord. Een zeer goede service en daardoor zeker aan te bevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering vlot (maar toen was ik niet thuis) en inhoud van het pakket correct!

Door het beleid van dit bedrijf om (ondanks mijn nadrukkelijk verzoek) het pakket niet bij de buren achter te kunnen laten, mocht ik 22 kg door de buurt slepen...

Pluspunten

Goede website

Pluspunten

Stipte levering in goede doos

Meer aan de weg timmeren om nieuwe klanten te werven Meer focus op Amerikaanse wijen zorgt voor unieke postionering

Pluspunten

snelle goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gezocht persoonlijk contact om de leveringstijden af te spreken en keurig op de afgesproken tijd aan de deur geleverd. prima gedaan

geen

Pluspunten

Makkelijk bestellen grote keus snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

- Snelle service, binnen een dag bij mij thuis - Ik zocht een speciale wijn die zij in hun assortiment hadden - gratis levering vanaf 50 euro

Prijs per fles was iets (2 euro) duurder dan bij concurrent maar daar was verzending gratis vanaf 100 euro. Verder geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede website

Pluspunten

Snelheid. Bevestigingsmail gedurende het weekend door echte mensen en niet gegenereerd door een computer.

Bezien of er bespaard kan worden op verzendkosten, deze zijn relatief hoog.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Vlotte levering, netjes verpakt. Maar bovenal een goed product geleverd. De wijn is fantastisch.

Geen idee.

Pluspunten

Goed verpakt en snelle leveringen leuke attentie.

Pluspunten

Kaart was handgeschreven - zeer mooi

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!