Pluspunten

Zeer goed assortiment voor een goede prijs

Pluspunten

net en correct!

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

kwaliteit van het assortiment; snelle bezorging

Pluspunten

Hele vlotte afhandeling Zeer goede verpakking

Pluspunten

Snelle en nette levering. Goede prijs.

Verzendkosten iets verlagen, zodat het nog aantrekkelijker wordt om te bestellen in plaats van in de winkel te kopen.

Pluspunten

Goede en veel verschillend wijnen tegen een scherpe prijs. Goed en degelijk verpakt. Diverse betalingsmogelijkheden

Pluspunten

Zondagavond 6 flessen wijn besteld, deze werden dinsdagochtend al vroeg geleverd. Ook de prijs is netjes vergeleken met andere webwinkels. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Pluspunten

De kerstinkopen in dec 2014 was mijn eerste contactmoment met Flesjewijn.com en was toen al verrast door de snelle levering binnen 3 dagen. Flesjewijn.com komt zijn toezegging nauwgezet na. Deze maand een nieuwe bestelling geplaatst rond 16:45 uur, Een kwartier later mail ontvangen dat de bestelling al is aangeboden aan de bezorgdienst en de volgende middag aan huis wordt afgeleverd. Zo snel kan het gaan. Flesjewijn.com een welverdiende pluim voor jullie snelle leveringen. Een topervaring die ik graag deel binnen mijn familie en vriendenkring.

blijf jezelf onderscheiden door snelle levering.

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

Alleen maar snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering in professionele verpakking

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Ik ontving een mailtje wanneer mijn bestelling verstuurd zou worden. En ook een mailtje wanneer het precies geleverd is.

Pluspunten

Een heerlijke Merlot gedronken en na thuiskomst direct op internet gekeken waar ik deze voordelig kon kopen. Ik kwam gelijk op de site van Flesjewijn.com en vond vrijwel meteen deze fantastische wijn. Twee dagen later zat ik aan dezelfde wijn, maar nu in mijn eigen huiskamer.....Snelle service, netjes en stevig verpakt en uiteraard heerlijke wijn! Kortom een uitstekend adres voor mijn wijnaankopen!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, geen gedoe

Pluspunten

bereikbaarheid, snelle levering, goeie pricing en mooi assortiment!

Pluspunten

Het desbetreffende product voldoende op voorraad en een snelle levering + goed verpakt. Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Goede wijn

Geen, snel geleverd

Site optimaliseren voor mobiel/tablet

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering en goede communicatie via mail.

kan nog niets bedenken

Pluspunten

Fantastisch mooie Italiaanse rode wijnen. Service en zeer snelle, persoonlijke levering!

Pluspunten

Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt binnen gekregen. Compliment

Pluspunten

Het gehele proces (bestellen tot afleveren) is een waarvan andere webstores veel kunnen leren! Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maakt het plaatje compleet.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!