Pluspunten

Goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling Pakket was snel bezorgd Flessen waren goed ingepakt

Pluspunten

Onze favoriete vakantiewijn snel gevonden op Flesjewijn.com. Snelle service. Mooi verpakt!

geen

Pluspunten

Als men vandaag besteld dan heb je het de volgende dag in huis :-)

Niks...

Pluspunten

Uitstekende service, snel en accuraat

Pluspunten

perfect en goede wijn

Pluspunten

Ontzettend snelle levering en zeer vriendelijke behandeling. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren is het aanbod om wijnen, welke niet in het assortiment voorkomen, voor mij te willen zoeken (en ook vinden).

2 sterren: slechter dan verwacht

Had mooie wijn bestelt best duur had gebeld dat er twee stuk waren aangekomen wordt niets meegedaan. Wordt gezegt dat kan niet oké

Pluspunten

Prettig contact. Op eventuele vragen wordt direct geantwoord. Goede kwaliteit/ prijsverhouding van de wijn. Leuke aanbiedingen.

Verpakking van de wijn is wel wat aan de "zware" kant. Zal geen breukschade geven maar kost een hoop papier.

Pluspunten

Ruim assortiment en snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding Prettig om op de hoogte te worden gehouden over levering ed.

Pluspunten

snelle levering en keurige service in de shop

Pluspunten

Kwalitatief goede wijn, adequate en snelle afhandeling!

geen

Pluspunten

Prima. Afspraken nagekomen en op tijd. Geen op-aanmerkingen verder. Webstore werkt makkelijk, to-the-point.

Pluspunten

Pluspunten

goede website, gemakkelijk zoeken, ruime keuze en snelle levering.

handgrepen in/aan de dozen maken.

Pluspunten

Snelle levering Veel op voorraad

Pluspunten

snelle en goede levering

geen idee

Pluspunten

Vlotte levering

Een doos voor 18 flessen is wel heel erg groot. Liever had ik een doos van 12 en een van 6 flessen. (De bezorger trouwens ook).

Prijs, verzendkosten

Pluspunten

Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding Uitgebreid assortiment

Verpakking was wel een beetje groot en zwaar. Post was er niet echt gelukkig mee. Wellicht kleinere verpakking.

Pluspunten

zachte smaak

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!