Pluspunten

Snelle verzending, uitstekende behandeling van de bestelling. Mooie prijs.

De wijn was verzonden in een veel te grote verpakking en absoluut niet effectief. 18 flessen wijn in 1 doos is onhandelbaar. Wij waren eventjes weg toen de bestelling was aangeboden en dus was er niemand thuis. Het pakket was afgeleverd aan de buren, waar ik het pakket moest ophalen. Het gewicht van de doos was onmogelijk. De buren zoals wij zijn niet jong meer en moest ik de doos naar mijn garage schuiven beetje bij beetje. Natuurlijk wilde ik niet dat de buurman zich zou vertillen en weigerde ik zijn help. De individuele verpakking van de flessen was ook onhandig en bij het openen van de doos vielen de flessen uit de individuele verpakking. Ik bestel meer wijn en de aflevering van uw concurrentie gebeurd in dozen van hoogstens 6 flessen.

Pluspunten

Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk, goede wijnen, en uitstekende service. Aanrader!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

Pluspunten

Vriendelijke benadering

De wijn werd twee dagen later brzoegd dan was aangegeven in de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service

Meer keuze in spaanse wijnen

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

Snel en verzorgd geleverd. Maakt een zeer betrouwbare indruk. Voor deze redelijke prijs een uitstekende Chileense wijn.

Pluspunten

Snelheid van leveren

Als je in opmerkingenveld meldt dat de factuur aan de bedrijfsnaam gericht moet worden, dan staat dat er keurig, maar er wordt niks mee gedaan...

Pluspunten

Goede Website. Overzichtelijk goed ingedeeld. Makkelijk bestellen. Na bestelling goede informatie over wat er is besteld en verzendlng van bestelde producten.

Op dit moment geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, zeer snelle service. Zeer prettig dat er per fles te bestellen is!

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

ruim assortiment, snelle levering

duurder dan vergelijkbare aanbieder (die door de voorraad heen was)

Pluspunten

Breed programma, snelle levering

Pluspunten

Beste prijs; zeer behulpzaam en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, volledig aanbod

Pluspunten

Prima en snel bezorgd

Pluspunten

Prima service, goed en degelijk verzonden

bij afname van meerdere dozen geen kwantumkorting

Geen ongevraagde enquetes sturen

Pluspunten

Snel, heerlijke wijn, prima

geen

Pluspunten

Snelle levering : donderdag avond besteld, zaterdag ontvangen. Snelle reactie via de mail als antwoord op mijn vraag: direct de zelfde avond nog Goede service dat men er voor kan kiezen er een kaart bij te doen

Ik zou graag al tijdens het bestellen de verzendkosten willen zien.

Pluspunten

Goede website,een snelle levering en een redelijke prijs!!

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudig order proces

Bestelling zou de volgende dag komen (ook volgens de track en trace), volgende dag was de status echter nog steeds dat post.nl de zending moest ontvangen.. Dus werd een dag later

18 flessen in 1 doos is onhandelbaar voor transporteur

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!