Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Bestelling ging vlot, makkelijk en het werd snel bezorgd. Het was prima en veilig verpakt.

Prima snel verzonden

op zich prima geregeld. Maar ik bestelde een kastje bij de port van 40 jaar oud. Maar er stond nergens vermeld dat de fles al in een mooi kistje zat. Zonde dus van het kistje en van de €4,95.

Fijne en correcte communicatie

Snel en onbeschadigd geleverd. Snel antwoord op vragen gesteld mbt informatie over wijnen etc Jan

uitstekend

Heerlijke port. Snel bestellen, snel in huis.

Uitstekende klantenservice

De klantenservice en reactietijd op mailtjes zijn "OUTSTANDING" (met dank aan Jasper). Ik had graag een volle 5 sterren gegeven. Jammer maar helaas werken ze voor de bezorging met PostNL. Dat was voor mij de eerste keer en tevens de laatste keer. Ik koop niet meer via een webstore als PostNL de pakketjes levert en zal mij in het vervolg steeds op voorhand informeren. Ik wil toch nog eens benadrukken dat Vinho do Porto als shop 5 sterren verdient!!!!

verpakking kan beter

prima levering, maar verpakking kan beter voor de levering. verder past een port fles niet in een wijnkistje. voor jezelf niet erg, maar als cadeau beetje slordig.

Uitstekende keuze en snelle levering

fijne webwinkel met mooi assortiment portwijnen met anelle levering en afhaalmogelijkheid

tevreden

vlot en efficient

Duidelijk en snel

Zeer duidelijke site. Makkelijk zoeken. Snel besteld en was uiteindelijk ook snel geleverd. Alles top wat mij betreft.

snelle service, kado verpakking was alleen niet zo nodig.

De door mij besteld port zat zelf al in een mooie geschenkdoos. Als dat op de site duidelijker was geweest had ik er niet apart een kistje bij besteld. Heb hem nog niet geproefd.

Altijd goed

Al jaren bestel ik de Quinta das eamoras tinto , heerlijke rode wijn.

Goed advies, snel antwoord en goede communicatie over de dag van bestelling. En natuurlijk heerlijke port on een mooie doos (proeverij)

De bestelling klopte, toch wel belangrijk!

Idem

Perfecte service

Ik heb bij Vinho do Porto 2 flessen port besteld. Deze had ik snel en in goede conditie in huis.

Doen wat men belooft

Mooi geschenk dat goed wordt ontvangen.

Supervriendelijk en snel geleverd

Deze site heeft een ruim assortiment en voor elk wat wils. Ik heb er een leuke proeverijtje kunnen kopen die direct werd verzonden. De vragen die ik had werden ook zeer snel beantwoord via e-mail en telefoon. Men is supervriendelijk, ik raad deze site dan ook van harte aan!

Goede port en snelle levering

Goede port en snelle levering.

Snel besteld en snel afgehandeld

Geen aan of opmerkingen.

na 14 dagen nog steeds niks ontvangen...

Mijn bestelling, gedaan op 16/07/20 nog steeds niet ontvangen. Vorige bestellingen wel steeds na een paar dagen gekregen. Na een mislukte zending snel geholpen geweest met een correcte en snelle afhandeling. Dank je wel, Nicole

Bijzonder snelle levering (vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis). Na afloop nog wat vragen gesteld over de port en uitgebreide, snelle en deskundig antwoorden gekregen.

De bestelling werd keurig op tijd bezorg . Over smaak en kwaliteit kan ik op dit moment niets zeggen Maar ik twijfel echt niet dat Port niet hogedrukgebied zal smaken

Snel, betrouwbaar en niet te duur.

Snel, betrouwbaar en niet te duur.

Zeer snelle levering, prima assortiment

Net als de vorige keer een zeer snelle levering. Prima. Helaas wederom meerdere piepschuim vlokken in de verpakking , een milieuvriendelijk alternatief is wenselijk.

Simpel, duidelijk en snel.

zowel het bestellen, de klantenservice als de info op de site is helemaal duidelijk. Ik bestel graag vaker via deze site.

Leverancier positief, pakketdienst negatief

Geschenkverpakking vgl afspraak aan pakketdienst afgeleverd, Bij pakketdienst ging het fout door sorteerfout, zegt men, waardoor pakket pas 3 later geleverd werd

44 Het Lentfert

Enschede 7547 SR