Pluspunten
uiterst vriendelijke mensen, zowel bij het telefonische contact als bij ophalen.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten ervaren
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede verpakking
VerbeterpuntenVaste klant korting zou ondertussen leuk zijn ;-)
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, snelle feedback op email
Pluspunten
Ik ben alleen maar positief over het traject van bestellen naar bezorgen. Erg snel en keurig verwerkt! Heel fijn om te weten in welk tijdschema het wordt gebracht. Daar kon ik mijn aanwezigheid thuis goed op afstemmen.
VerbeterpuntenNiets gemerkt wat als tip kan worden doorgegeven.
Pluspunten
Mooie wijnen en snelle levering
VerbeterpuntenOmschrijving van de wijn. Komt niet altijd overeen met de smaak (of kwaliteit van de wijn).
Pluspunten
Een deel van de zending kon niet direct worden geleverd. De communicatie hierover was echter goed.
VerbeterpuntenAttentie voor het verzenden van het bericht dat een bestelling verzonden is. Dit bleek nl. niet het geval te zijn, want even later kreeg ik bericht dat de zending niet geleverd kon worden.
Pluspunten
Proactief, snel, efficiënt, goed contact telefonisch omdater iets niet duidelijk was.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten opgemerkt. Als elke webverkoop maar zo kon lopen...
Pluspunten
Snelle service, voldoende info op de website.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt. uitgebreid assortiment
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een voorbeeld zoals het moet !
VerbeterpuntenDoe zo voort !
Pluspunten
Alles loopt altijd zoals afgesproken
Pluspunten
Ruime keuze, super snelle verzending
VerbeterpuntenNiet met alle Port de goedkoopste, mits er een aanbieding is
Pluspunten
Geweldig assortiment, goede webshop en een supersnelle levering. Goederen zijn ook uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering in een goede flessendoos