Pluspunten
Bestellen , eten, versturen en ontvang in één beweging en zonder verloren tijd. Proficiat.
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenVerpakking mag steviger
Pluspunten
Bij het sturen van het verkeerde product is na mijn telefoontje onmiddellijk actie genomen en is het juiste opgestuurd. Pewrfecte afhandeling, zeer professioneel
Pluspunten
Ruime keuze, snel geleverd zoals wordt beloofd.
Pluspunten
Service door gratis meeleveren van artikel sat ik vergat mee te bestellen Snelle reactie, snelle levering, prima verpakt
VerbeterpuntenProbeer nog kritischer te zijn op de hoeveelheid gebruikt verpalkingsmateriaal.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Prima club.
Pluspunten
Bezorging vlot en afgeleverd op de afgesproken datum.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Ik was eerlijk gezegd een beetje bang dat de fles misschien kapot aan zou komen, niet door het bedrijf maar door postnl aangezien ik weet hoe ze daar met pakketten om gaan. Maar het was keurig verpakt!
Pluspunten
Zoals belooft de bestelling de volgende dag in huis. Grappig dat de importeur van de port, Kopke, de 35 jaar oude port niet kon leveren en dit bedrijf wel.
VerbeterpuntenDe zegel van de kurk was beschadigd en daardoor niet helemaal rondom verzegeld. Ik denk dat dit komt door het inpakken. ...te weinig opvulling gebruikt in de geschenkkist.
Pluspunten
Zeer snelle verzending naar PostNL afhaalpunt
Pluspunten
Ze komen na wat ze beloven, duidelijke vommunicatie en snelle levering.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar Mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenGroter aanbod van kleinere en goedkopere porthuizen/merken
Pluspunten
Pluspunten
Proffesionele mensen, die hart voor de zaak en de klant hebben. Waren meer mensen maar zo.
VerbeterpuntenBetere communicatie op de website indien niet aanwezig of slecht bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering en veilig verpakt