Pluspunten
Goed passend advies gekregen, snel in huis
Pluspunten
Alleen via online communicatie, vandaar 7
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden. Misschien leuk om ook cadeauverpakkingen aan te bieden. Van simpel tot wat luxer.
Pluspunten
Razendsnelle levering, breed en bijzonder assortiment
Pluspunten
Snelle levering! Deskundig personeel.
Pluspunten
Snelle levertijd
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Had een bestelling geannuleerd via mail. Bedrag zeer snel weer terug op rekening ontvangen.
VerbeterpuntenEr staat levering eerst volgende werkdag, maar onduidelijk is of de zaterdag daar ook toe behoord.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij nemen uw tip mee en gaan het verduidelijken op onze site.
Pluspunten
In eerste instantie werd de verkeerde fles geleverd, maar dit werd prima opgelost waardoor ik de juiste fles toch nog op tijd cadeau kon geven!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering. Redelijke verzendkosten
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Super snel Goed verpakt
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website, prijzen goed aangegeven. Mailcommunicatie is goed. Snelle levering
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
de levering was er de volgende dag en deftig ingepakt zodat schade ten allentijde niet kon voorvallen