Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levertijd, prima verpakking.
VerbeterpuntenMisschien after pay?
Hartelijk dank voor deze super beoordeling! Een dergelijke betaaloptie is helaas geen succes gebleken in het verleden. Toch bedankt voor het meedenken.
Hartelijk dank voor deze super beoordeling!
Pluspunten
goed assortiment, specialisme
VerbeterpuntenIk had een aantal verschillende flessen port besteld. Kennelijk was er één niet vanuit voorraad leverbaar. Ik vind dat altijd vervelend en zie liever dat dit van te voren wordt vermeld.
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Helaas hebben wij geen voorraad situaties beschikbaar voor onze klanten. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
zeer goede site met veel info aan correcte prijzen. Goede communicatie over vertraging bij levering. Een aanrader.
Hartelijk dank voor deze super beoordeling!
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNiks veranderen
Hartelijk dank voor deze super beoordeling!
Pluspunten
aangegeven dat ik in het buitengebied woon en derhalve het met pakketjes niet zo nauw genomen word en of men ze goed wilden inpakken; dis is absoluut gedaan: hulde voor diegene die elk glas nog eens extra voorzien heeft van de "wokkels".
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor deze super beoordeling!
Pluspunten
Goede snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat ik een kleine 5 euro voor een kistje moest betalen bij een fles van bijna 200 euro.
Wanneer u dergelijke producten gratis wenst, moeten wij de verzendkosten weer in rekening brengen. Tevens hebben we de prijzen van de port ook al zeer scherp geprijsd. Ergens moeten ook wij onze boterham mogen verdienen toch?
Pluspunten
Snelle reactie Vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenTip: bij een bestelling van meer dan €100 mag het kado kistje toch wel gratis zijn? Jammer dst ik hiervoor moest betalen.
Pluspunten
Duidelijke website, fijn aanbod en prima service.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en een goed weekend!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en een goed weekend!
Pluspunten
zeer goede service. de zelfde avond nog verzonden zo als op de site vermeld, mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen
Verbeterpuntenverzend kosten, erg hoog bedrag vanaf wanneer de zending zonder verzendkosten word verstuurd
Bedankt voor uw beoordeling! De gratis verzendkosten zijn helaas bij wijnen erg moeilijk, daar we proberen de verkoop prijs zo scherp mogelijk te maken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering na bestelling Ik had gevraagd om een doos voor twee flessen mee te leveren. Dat is niet een optie onder 'kado verpakkingen maar werd wel geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Alles prima naar wens verlopen.
Bedankt voor uw beoordeling! Een dikke 10 waar we trots op zijn.
Pluspunten
Na klacht over niet geleverd produkt werd de nalevering correct afgehandeld
VerbeterpuntenEr zijn foto's ingesloten in de eerste levering. Echter die levering was niet compleet, dus niet zoals de foto's voorstelden. Ik had 2 flessen besteld, maar kreeg maar een fles . Wel zaten er foto's bij van 2 flessen. Na het doorgeven van die info aan porto etc is mij alsnog de tweede fles gestuurd. Heel correct afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ons is helaas niet bekend wat u bedoelt met: Er zijn foto's ingesloten in de eerste levering. Echter die levering was niet compleet, dus niet zoals de foto's voorstelden. Zou u dat verder kunnen toelichten?
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Positive
Quick and professional reply. Really good customer service.
Thank you for this kind review. Hope to see you again.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en hopelijk tot ziens!
Pluspunten
prima en snelle afhandeling