Maak mails spam-filter-proof en stuur minder mail met alleen relevante info (verwachte aflevertijd)
Pluspunten
Zeer snelle reactie en levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering. Top!!
Pluspunten
Was heel blij met mijn portbestelling en wat een mooie wijnen ik had daar diverse hapjes bijgemaakt en het was een groot succes vrijdagavond in heerhugowaard bij de zelf wijnmakersgilde leden.
Pluspunten
Naar Portugal afgereisd om een mooie Port uit 1979 te kopen. Deze helaas in de hele Algarve niet gevonden. Bij thuiskomst de website van Vinho Do Porto bezocht en aldaar de Port gevonden! Snelle levering, goed verpakt en via de e-mails prima op de hoogte gehouden van de levering. TOP!
Pluspunten
Port leuk en netjes verpakt in kistje.
VerbeterpuntenEven een schuurpapiertje over het kistje halen. Splinter in mijn vinger...
Pluspunten
Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenLeveringssnelheid
Pluspunten
Alles top, ik heb verder geen vragen over de verschillende soorten port gesteld -alleen port gekocht die een mooie fles en verpakking had. Ik ben heel tevreden, reden om deze site nog eens te bezoeken. Ga zo door!
Pluspunten
Geweldig assortiment, beste prijzen.
Pluspunten
Prima levering en fraai product, waar we iemand heel blij mee hebben gemaakt. Niets te klagen dus.
Pluspunten
Goede site en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
snelle en correcte aflevering van het bestelde
Verbeterpuntentrack&trace invoeren of de mogelijkheid van expresse bezorging aanbieden
Pluspunten
Snel telefonisch contact waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan.
VerbeterpuntenIk belde met de vraag of het zeker op tijd geleverd kon worden --> namelijk zoals op de website staat voor 17u besteld de volgende dag in huis, expres nog voor gebeld. Was geen probleem, product was op voorraad dus zeker de dag erop in huis. Nou, niet dus! Ook jammer dat er geen cadeauverpakking mogelijk is.
Pluspunten
Heldere site, snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle reacties, goede service, eerlijk verhaal. Ik beveel dit bedrijf zeker aan !!
VerbeterpuntenVerbreding en verdieping van assortiment.