Pluspunten
Enorm snelle afhandeling van de bestelling zonder poespas.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid, verpakking zijn top! Dit is de snelste eenieder die ik ontvangen heb! Met continu mail updates!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Goede tip gehad
Beste hr. Torfs, graag zouden wij met u in contact komen om deze beoordeling. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk en met een zo hoog mogelijke service te kunnen bedienen. U geeft aan dat de communicatie en levertijd niet voldoende waren. Wellicht dat u dit wilt toelichten? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.
Pluspunten
Prijs, snelle en correcte levering, groot aasortiment
Pluspunten
Redelijke prijzen en goede bezorgservice.
VerbeterpuntenHeb nog maar 1x besteld dus daar valt nog niet veel over te zeggen.
Pluspunten
zeer goede communicatie.
Pluspunten
Leuk! Onze favoriete port waar we in de vakantie zo heerlijk van genoten hebben nu eenvoudig thuisbezorgd.
VerbeterpuntenWat ik al aan VinhoDoPorto.nl gemeeld heb: Zorg dat de foto's overeenkomen met het product, ook het jaartal.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website, overduidelijk opgezet door liefhebbers
VerbeterpuntenAssortiment mag verder uitgebreid worden
Pluspunten
Duidelijke website, veel informatie over de portwijnen, heel goede communicatie, snelle terugkoppeling, gunstige prijzen.
Pluspunten
Heerlijke port gedronken door aanraden van Vinhodoporto. Die mensen hebben er echt verstand van
VerbeterpuntenIk zou graag abonnement willen afsluiten voor maandelijkse port levering