Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen overwegend positieve ervaringen met levering, verpakking en prijsstelling. Klanten waarderen het brede assortiment en de kwaliteit. Sporadische voorraad- of leveringsproblemen worden doorgaans goed opgelost door de klantenservice. Al met al blijft de indruk positief.
xxx
1 February 2023
Peter van Loo
Rotterdam
Ik koop al enige tijd Port bij VinhoDoPorto en dat bevalt heel goed. Deze keer was er een port niet op voorraad en ben ik -wederom- goed geïnformeerd dat e.e.a. bijbesteld moest worden waardoor de levering iets later zou zijn. Dat kan gebeuren, maar het is gewoon prettig als men daar -zoals VinhoDoPorto proactief doet.
8 January 2023
Matthijs
Hilversum
Toen de door mij bestelde port - een bijzonder kerstcadeautje - in het verzendproces zoek leek te zijn - zorgde Jan-Willem Allersma ervoor dat er een nieuwe fles in het magazijn werd klaargezet, die door mij afgehaald kon worden. Onverwachts (en op tijd!) werd de bestelling toch bezorgd, zodat de nieuwe fles in het magazijn kon blijven. Ik waardeer het echter zeer dat deze oplossing werd geboden. Veel dank!
26 December 2022
Janneke
Schalkhaar
Ondanks de kerstdrukte wist Vinho do Porto een bestelling binnen 24 uur te leveren via DHL. Een prestatie van belang!
25 December 2022
Bart
Voorburg
Heerlijke port en snelle levering!
24 December 2022
Jasper
Zwaag
Great service, as always
23 December 2022
Lieven
Diest
Snelle levering, fijne verwerking van mijn order.
22 December 2022
Wa
Voorschoten
Snelle nette service. Voor specifieke wensen of vragen is altijd ruimte, waarbij het aangegeven budget altijd wordt gerespecteerd. Ik ben al enkele jaren een zeer tevreden klant.
17 December 2022
snel en goed verpakt
13 December 2022
Henk Bos
Wijhe
Snelle levering en alles in orde!
12 December 2022
Joost
Krommenie
Snelle service!! Ik was kistjes vergeten mee te bestellen en hebben ze gelukkig op korte termijn er nog toe kunnen voegen!!
Den Haag
Prima website: eenvoudig, intuïtief, gebruikersvriendelijk. Goed afrekenen. Je wordt op de hoogte gehouden van het logistiek proces. Prima levering en heerlijke dranken.
Larisse
Larisse
Jacques
Zie bovenstaande
3 December 2022
Nico
Aruesta
Overzichtelijk webshop met uitgebreide informatie en beschrijving. Top.
1 December 2022
Jeroen
Borculo
Vinhodoporto heeft veel keuze in bekende maar ook minder bekende porthuizen. Ik ben een liefhebber van Niepoort en Tailors en bij Vinhodoporto vind ik altijd wat ik zoek.
28 November 2022
Theo
Vught
Snelle levering, goed verpakt en ook nog eens heerlijke port!
27 November 2022
Riet
Tolkamer
Snelle levering en goede kwaliteit!
24 November 2022
Erwin
Meppel
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen!
Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede