Pluspunten

correcte afhandeling voor onze bestelling

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Prettig inkopen hier.

Niet gevonden

Pluspunten

Snelle levering en goede voorlichting over het verdere verzend proces.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

snelle levering goed produkt

Pluspunten

Snelle levering ,goede producten

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle bezorging, goed produkt

Pluspunten

Commercieel, vriendelijk, snelle en correcte levering

geen : gewoon verder doen zoals jullie bezig zijn

Pluspunten

netjes op tijd geleverd en mooi ingepakt in een doos ook de levering gebeurde correct en zoals gevraagd achteraan gezet, dan worden de buren niet lastig gevallen De kwaliteit van de produkten is zoals voorheen van prima kwaliteit. Daarom bestel ik ook bij jullie.l

Tip: misschien een klein cadeautje over proevertje om ook eens iets anders te proberen

Pluspunten

Goede producten en snelle levering. En mocht je je nog afvragen wat je allemaal kan maken met deze producten: Er staan ook heel veel lekkere recepten op de website die ook echt kloppen (dus geen gevaar voor misbaksels).

Pluspunten

als altijd blijft de kwaliteit op peil

Pluspunten

Snelle levering, mooi aanbod

De confituur is nogal duur

Pluspunten

Mijn bestelling kwam beschadigd aan. Ik heb hierover gemaild en kreeg heel snel antwoord met de oplossing. En ik had de volgende dag een nieuw product ontvangen.

Pluspunten

Producten die geleverd worden bevallen mij prima, goede kwaliteit. Alles wordt heel snel geleverd.

Niet een verbeterpunt kan ik bedenken.

Pluspunten

Duidelijke website. En belangrijk toch wel , een zeer snelle service.

Pluspunten

Zeer kwaliteitsvolle produkten voor een scherpe prijs. Correcte en snelle leveringen. And kast but not least, zeer lekkere recepten gemaakt met hun produkten

Vorige keer kon ik maar 1 potje stevia bestellen. Dan moet ik steeds verzendkosten betalen. Nu kon ik er wel meerdere bestellen, dus dat was prima.

Pluspunten

Snelle levering en correct! Me is happy! :)

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Zeer lekker zeer correcte bestelling- levering en betalings procedure

gratis verzending zou vanaf 25 euro i.p.v. 50 euro Dit is veel te hoog

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering, Tiptop, kan niet anders zeggen. De kastagnejam is echt lekker. Heel apart, had wel kleine stukjes erdoor verwacht, maar dat is niet zo. Hele aparte smaak. Gelukkig heb ik 2 potjes. De zoetjes en limonade siroop vind ik iets minder. Zoetjes zijn minder zoet dan die ik almheb en heeft toch een nasmaak. Dat is mijn mening. De chocolade met nibs erg lekkere smaak, alleen de nibs hadden voor mij meer gemogen. Maar een heerlijke smaak. De suiker is prima! Heerlijke smaak. En de chocoladepasta....heb weinig woorden nodig. HEERLijk! Ik ben heel eerlijk hierover. Het zou goed kunnen dat anderen er anders over denken en terecht. Niet iedereen proeft het zelfde. Ik ga nog een keer bestellen in de toekomst.

Hou de chocoladepasta erin

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling en weet waar ik moet zijn als wij nog iets nodig hebben.

Houden zo.

Pluspunten

Goede website, snelle levering! Ben heel blij met de produkten en ik kan zij alleen maar aan bevelen, geen bittere nasmaak, lekker! Helemaal top!!

Pluspunten

De bestelling werd vanuit België naar Nederland geleverd en daarom was ik verbaasd dat het pakje zo snel werd bezorgd. 's Middags besteld en al de volgende morgen voor 10 uur geleverd, dat had ik nog nooit meegemaakt. De stevia zoetjes met erytritol hebben een goede kwaliteit omdat ze nul calorieën en een hoge zoetkracht hebben. Ik heb ze vergeleken met de stevia zoetjes van Albert Heijn en met Greensweet vloeibaar natural door een een zoetje en een druppel van de Greensweet vloeibaar in 50 ml water op te lossen. Bij proeven bleek dat de zoetjes van Steviala het meest zoet zijn, De zoetjes van Albert Heijn zijn een beetje minder zoet maar ook goed en de Greensweet vloeibaar is veel minder zoet, zelfs als je hiervan 5 druppels toevoegd. Behalve de zoetkracht lijkt mij ook dat de aanvulling met erytritol een betere keuze is dan lactose of maltodextrine die in andere stevia producten worden gebruikt.

Pluspunten

Bestellen,leveren,alles tot in de puntjes verzorgd. Nu gaan we bekijken of het product bevalt.

Was uitstekend zo

Antwerpsesteenweg 93 BUS 7