Pluspunten

- Lekkere producten! Geen bittere nasmaak zoals soms met andere zoetstoffen. - Gratis verzending. - Snel verzonden: volgende dag was het bij me thuis. - Duidelijke website.

Pluspunten

Duidelijke website, goede aanbiedingen, eerlijke producten. Snelle levering.

Blijf vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle verzending,goed product

Pluspunten

Snel geleverd en goede producten, wat wil je nog meer!!

Pluspunten

Goede producten en perfecte qualiteit. En ook een top klantenservice mocht er iets mis zijn.

Misschien meer aroma in de druppels. Als je die als ranja gebruikt proef je de smaak bijna niet. De producten zijn (Voor mensen die niet veel verdienen) wel aan de prijzige kant.

Pluspunten

Snel , duidelijk geen problemen

Pluspunten

snelle correcte levering van een goed product

Pluspunten

Duidelijke website, prijs heel interessant , leuke variatie aan producten, snelle levering , perfecte communicatie naar klant toe. Ik maak nu zelf mijn eigen danio's dankzij de stevia drops met een smaakje.. Banaan, kers, vanille, in een potje natuur platte kaas en klaar...smaak is perfect en voor mensen die suikers moeten mijden heel leuk dat dit kan ! Heel tevreden klant en raad het iedereen aan !

Geen naar mijn gevoel

Pluspunten

Duidelijke site waardoor het makkelijk is een bestelling te plaatsen. En dan een zeer snelle levering, dank daarvoor.

Ik, voor mezelf, zou nog duidelijker in beeld willen hebben dat de stevia bij jullie gekocht de meest zuivere is.

Pluspunten

Daar mijn kindjes sinds kort geen suiker meer mogen eten was ik zeer blij dat ik op deze site terecht kwam ze hebben reeds geproefd van de suikervrije snoepjes en siroop en ze vallen zeer goed in de smaak dus weeral een zorg minder en dus een site die ik meermaals zal bezoeken !

Tot hiertoe verloopt alles naar wens en heb ik geen verbeterpunten of tips, ik weet niet ik heb alleen maar suikervrije snoepjes gevonden hebben jullie misschien ook suikervrije koekjes, cakejes, wageltjes,... in jullie assortiment ?

Pluspunten

Snel en netjes geleverd!!

Geen , helemaal Top!!

Pluspunten

geweldig producten-goede service-klant vriendelijk-prijskwaliteit

ik zou het niet weten

Pluspunten

Aan de bak met Steviala Kristal Sweet was even een experiment want 'wat doet het in de oven?' Maar de uitkomst was boven verwachting: een lekkere taart met minder calorieen. Tja, wat kun je daar nu op tegen hebben!

Pluspunten

Zeker een Aanrader! Zeer goed bij een Koolhydraat-arm dieet

Pluspunten

Kwalitatieve en lekkere producten. Je krijgt waar je voor betaald. Snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden over verzenden/bezorging.

Mogelijk dat door grotere afname / meer afnemers de prijs iets naar beneden kan. Voor sommigen zullen de producten (te) prijzig terwijl ze wel bewuster en gezonder willen eten/genieten.

Pluspunten

De order is tiptop en snel uitgevoerd.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, mooie prijs!

Pluspunten

Vlotte levering en zeer goeie producten!

Pluspunten

Goede producten ,snelle levering.

Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

Persoonlijk, vriendelijk, snelle reacties, goede producten

nvt

Pluspunten

De kauwgom met stevia is erg lekker! En wordt altijd snel geleverd

Pluspunten

Super snelle levering!!

Pluspunten

Snelle levering Bij vragen altijd snelle reactie! Lekkere producten en calorie arm mijn zoontje vind de snoepjes heerlijk!

Antwerpsesteenweg 93 BUS 7

2950 Kapellen