Pluspunten

snelle en korrekte behandeling

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ruim assortiment aan producten. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

Snelle levering (1 à 2 dagen) Goede verpakking Duidelijke website Traceringscode voor verzending is handig Uitstekend alternatief voor suiker

Pluspunten

snelle levering en zorgvuldig verpakt en hoera niet met onnodige reclame er bij geleverd

Pluspunten

Snelle levering, goed geprijsd en goed assortiment. Ik probeerde voor het eerst erythirotol uit en was aangenaam verwacht. Echt topspul om suiker mee te vervangen.

Statusmailtjes zijn wat gek geschreven. Beetje onpersoonlijk. Dat doet niet af aan m'n positieve ervaring, maar het viel me wel op.

Pluspunten

Klantvriendelijk en mooi assortiment producten

Levering was trager dan verwacht, maar het was een drukke periode met de feestdagen, dus heb begrip hiervoor.

Pluspunten

Super snelle levering Goed en netjes verpakt . Geweldige producten .

Pluspunten

Hele snelle levering, goede producten

geen

Pluspunten

Accurate e-mails waarop je oa een link krijgt om de bestelling te volgen en vervolgens een zeer snelle levering, Koop al jaren Stevia bij dit bedrijf online. Nooit iets misgegaan altijd keurig afgehandeld. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

Het is zeer eenvoudig om contact op te nemen met dit bedrijf en het antwoord is er bijna nog sneller dan je vraag. Vriendelijk, adequaat en behulpzaam personeel. Een verademing in deze jachtige tijd, terwijl de leveringen zeer snel zijn. Een absolute aanrader.

Pluspunten

Snelle service en leuke nieuwsbrieven

Pluspunten

Zeer tevreden over de bestelling en bij vragen zeer snel antwoord zelfs nog in de avond. Bestelling op werkdagen is de dag erop gewoon in huis in NL ondanks dat het vanuit Belgie moet komen. Over de producten alleen maar lof. Heerlijke zoetstoffen die totaal niet vreemd smaken waardoor ik de suiker niet hoef te missen in mijn koolhydraat arme levenswijze.

Pluspunten

Levering is heel snel, geen gedoe, goede service

De aanbiedingen op de website zouden beter aangegeven kunnen worden

Pluspunten

Hele snelle levering vanuit Belgie. Volgende dag al in huis.

Pluspunten

Pluspunten

Heel goede kwaliteit produkten Zeer vriendelijk personeel Alle produkten zijn zeer goed verpakt Een grote aanrader voor diabetes-patienten

Pluspunten

snelle levering meedenken met de klant en leuke akties

Pluspunten

zal het zeker iedereen aanbevelen ,,super snel in huis en heerlijke recepten die ik bijna allemaal ga maken ..ben diabeet patient en eindelijk kan ik ook gebak enz eten zonder daar last van te krijgen..heb nooit geweten dat de stevia in de supermarkt vol zit met maltodextrine heb ook alles weggegooid ,,en mijn suiker is zelfs gedaald na een week gebruik van steviala ..top product dus

nog meer heerlijke recepten ..kan ik ze allemaal maken hmmmm

Pluspunten

Ben al 2 jaar een tevreden gebruiker van de producten van Stevia Products. Snelle levering en regelmatig leuke kortingsacties. Stevia Products blijft zich ontwikkelen met steeds meer nieuwe producten.

Voor gratis verzending van de producten zou het aankoopbedrag wel wat lager kunnen.

Pluspunten

Geweldige persoonlijke zorgen en service. Alles tot in de puntjes geregeld en heerlijke producten. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen.

Geen!

Pluspunten

Met deze amandelmeel, kan ik echt zoveel.. Koekjes maken of crackers, en nog veel meer van al dat lekkers. Met de kristal sweet in een zak, hersluitbaar wat een gemak. Voor mij alleen maar lof, Steviala, HET gezonde en verantwoorde adres voor meel, suiker en zoetstof.

Pluspunten

Steviala brengt bij mij altijd een glimlach op het gezicht. Zowel voor de service als de uitstekende producten. Service: altijd heel persoonlijk, snel en goed bereikbaar. Vooral de persoonlijke touch van pakket inpakken wordt erg gewaardeerd. Producten: je mist de suiker niet meer. Steviala heeft alles om het te vervangen. Voor bakken, tafelgebruik, om limonade van te maken, voor in de yoghurt of kwark, voor op de pannekoek of om een mooie frosting of glazuur van te maken... met Steviala kan het allemaal en dat is superfijn. En ze blijven door ontwikkelen met nieuwe producten en smaken en sinds kort ook melen. Geweldig toch!!

Pluspunten

Heerlijke producten om een gezonde suikervrije levensstijl vol te houden. Vooral de Kristal Sweet en de Frost zijn mijn favoriet en ook de jam is heerlijk.

kan niets bedenken

Antwerpsesteenweg 93 BUS 7