Heerlijke producten!

Dankzij Steviala kan ik met gemak het koolhydraatarm eten volhouden! De hemelse chocoladepasta lekker op een chocoladewafel of kha beschuitje, de dark chocolate melties met amandelmelk voor een heerlijke chocolademelk, de erythritol om heerlijke recepten te maken! Ik ben verkocht en zal zeker nog veel gebruik maken van de Steviala producten. Eenmaal dit geproefd, vindt je de "gewone" suikerproducten niet meer zo lekker!

Sinds ik Steviala gebruik, is er een wereld voor mij opengegaan

Vanwege mijn gezondheid ben ik in 2019 de ketolifestyle gaan volgen. Maar ik miste de lekkere tussendoortjes. Tot april 2021 gebruikte ik niks van Steviala, op de Sweet Bee na. Tot ik op instagram kennis maakte met de fantastische Melissa en haar even fantastische producten. Eerst voorzichtig uitgeprobeert en mijn lichaam reageert er geweldig op. Inmiddels heb ik een behoorlijk groot assortiment aan Steviala producten in huis. Klein winkeltje kun je wel zeggen. Producten waar mijn maag en darmen goed op reageren, zonder vieze nasmaak, zonder dat mijn bloedsuikerspiegel gaat pieken. En dan die recepten op de site? Weet van gekkigheid gewoon niet welk recept je als eerste wil maken. Constante verbetering en verfijning van bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Snelle levering en super goede service. Ik ben groot FAN. MELISSA YOU'RE THE BEST!

Uitstekende service en kwaliteit

Ik heb nog niet vaak en veel van Steviala besteld, omdat de productkeuze zo groot is. Ik vind dat erg fijn. Voor ieder wat wils en de keuze is dan ook ruim. De producten hebben goede kwaliteit en doen ook wat ik verwacht van smaak en gebruik. De service is ook erg fijn. Je word geholpen waar nodig en kan altijd op een antwoord rekenen. Ik zou ze zeker aanraden!

Fantastisch ❤

Ik heb nog niet lang geleden de producten ontdekt. Ik ben voedingsdeskundige in opleiding en vind het super om producten te leren kennen die ik later kan aanbevelen aan mijn klanten, deze producten zijn al vast een dikke 10 !! Zelfs ben ik enorme fan van de drops ! Ik kende het niet en wist niet dat dit zo smaakvol kon zijn in een yoghurt,... ! Groetjes Naareengezonderleven ❤

Super vernieuwend je bevind je in een lekkerbek wereld

Ik ken steviala nog niey zo lang maar het is geweldig. Er gaat een wereld voor je open. Je eigen fanatasiesmulwereld!! Van vanille tot choco pasta ... met super tips en geweldige recepten.

Love it! ❤

Ik gebruik de produkten van steviala nu bijna een jaar, toen ik In februari 2021 gestart ben met mijn keto levensstijl. Via instagram kennis gemaakt met Steviala en sindsdien ben ik compleet in love met vrijwel alle produkten! Ik kan Steviala niet meer wegdenken uit mijn leven. Ik bak, ik kook, ik drink mijn koffie en ik snoep met Steviala! Steviala heeft natuurlijke suikervervangers van hoge kwaliteit zonder een rare en vieze nasmaak! Ontzettend veel keuze en telkens vernieuwend  Ik kan door hun uitgebreide assortiment mijn hart ophalen en genieten zonder schuldgevoel  Steviala bied een zeer goede service, persoonlijk en verzending is super snel! Love it!

Super producten

Door de lekkere recepten van oa Lot en Karin kwam ik terecht bij de Steviala producten. Wow wat een wereld van verschil met alle andere suikervervangende merken! Geen nare nasmaak of opgeblazen buik meer. Daarnaast is de keuze ook nog eens heel breed met elke keer nieuwe producten. De kids vragen regelmatig wat er zo lekker ruikt als ik weer eens iets bak. Deze blijf ik kopen. Favoriet zijn de frost en ery pure!

It's supercalifragilisticexpialidocious

Veel verschillende producten van suikers tot chocopasta allemaal zonder vieze nasmaak.En ja het is prijzig maar zeker de moeite waard.Ik heb zelf in delen producten gekocht en het is zo fijn om lekker te kunnen eten,koken,bakken met deze producten zonder kcal.Van smaak druppels door de kwark en baksels tot stroop op de pannenkoeken er is echt van alles te koop voor een gezonde leefstijl!!

Met Steviala heb ik geen suiker meer nodig.

Steviala heeft inmiddels zoveel verschillende producten dat ik geen gewone suiker meer gebruik. In zowel zoete en hartige gerechten gebruik ik het dagelijks. Zo gevarieerd en vooral heel lekker. Past perfect in het proces om gezonder te gaan eten, niet alleen voor mezelf maar ook voor ons hele gezin. Daarbij is Melissa van Steviala altijd behulpzaam, heeft een supersnelle service en heeft zo’n creatief brein dat ze steeds weer komt met heerlijke nieuwe producten nieuwe producten zonder allerlei rare toevoegingen die ook nog eens fantastisch smaken. Ik ben al jaren fan en kijk uit naar een toekomst met nog meer Steviala producten.

Fantastisch lekkere producten

Wat een heerlijke producten! Om je vingers bij al te likken. Je baksels draai je in een handomdraai om tot waren pareltjes. En daarbij staan er ook fantastisch recepten op de site....je weet niet wat je moet maken! TE LEKKER allemaal!

Waanzinnig assortiment, geweldige producten!

Wat een super assortiment aan producten hebben ze van Steviala. Zo veel keus, en alles ook te verwerken in of met een recept. Geen rare nasmaak of iets. Gewoon heerlijk! Past ook allemaal goed in mijn gezonde levensstijl:) Helemaal top! Ps.. op de site zijn ook veel heerlijke recepten te vinden indien je inspiratieloos bent ;)

Top service en producten

Zo blij dat ik deze producten heb leren kennen, ik kan er zo van genieten! Zonder schuldgevoel! Ook heel goeie service : super snelle levering! Ik ben fan en vanaf nu vaste klant!

Fijne producten

Ik koop graag bij Steviala. De producten zijn lekker en passen goed in mijn dieet. Service is persoonlijk en snel. Regelmatig nieuwe producten. Melissa is altijd attent als je iets op de socials zet over een van haar producten. Ga zo door!

Wat een toppers

Ik heb al menige bestellingen gedaan bij Steviala en het is en blijft echt een top bedrijf. Een zeer goede en snelle service met overheerlijke producten. Ga zo door Steviala.

Zeer tevreden klant

Ik had suiker en chocolade besteld bij jullie, alles was snel bezorgd, de chocolade is heerlijk en pas precies in mijn koolhydraadarme levensstijl, was erg verrast door de smaak, deze ga ik zeker weer bij jullie bestellen, dus dikke duim

Super geweldig produchten!!

Dit produchten zijn echt geweldig en ook perfect smaak. Goed voor mijn gezondheid en kan altijd heerlijk bakken maken. Sinds ik maagverkleining operatie had en kon geen zoet en chocolade eten, meerdermalen suikervrij produchten van andere merk maar smaak echt vies of chemische.. Ik heb ook wat paar maanden geleden wat produchten van steviala andere webshop besteld.. geen last van smaak en heerlijk produchten. Ik ken wel allang jaar van deze merk steviala en heb echt spijt dat ik niet eerder bestellen... nu echt vaker steviala produchten bestellen. Is er heel veel verschillende smaken zoals druppels, vooral die koffie, door in kwark dan lijkt mokka, lang leve steviala En die oh choco topping geweldig en smaak heerlijk, niet te zoet. Je kan die overal erin zoals kwark, cake of bonbons of met lepeltje eten. Daarom zeg ik al eerder bye, bye nutella Choco smelt is zo geweldig!! Daarom zeg ik lang leve met steviala

Top bedrijf, top service, top levering, top producten Kook en bak graag met de producten. Tot nu toe alles een aanrader. Ook fijn dat er zoveel recepten op de site staan. Zo kun je veel lekkers maken

Super !!!

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen !!!! Yeahhhhhh . En weet je die Melties ( Dark of Milk ), die zakken moet ik niet gelijk gaan open maken. Dan zijn ze leeg voor ik er wat mee kan maken haahahaha . Die zijn zooooooo lekker he . Als de renovatie hier klaar is ga ik er weer iets van pindakaas en de Melties maken mmmmmmmmmmm. Ben zo blij dat ik Steviala heb ontdekt en mijn familie, collega`s zijn maar wat blij met mijn baksels en druppels . Iedereen die het lekker vind zeg ik, ga naar Steviala.eu en lees daar zelf dat dit veel gezonder voor je is en bestel daar.

Buitengewoon!!

Ik kan maar 1 woord verzinnen wat overal voor kan bij deze webshop! Buitengewoon goed, buitengewoon lekker en buitengewone producten. Prijskwaliteit verhouding is prima want je krijgt echt waar voor je geld. Goede en lekkere producten, snel geleverd en een klantenservice waar je altijd terecht kan met vragen of opmerkingen.

Deuren geopend!

Door de producten van Steviala zijn er voor mij een hoop deuren geopend. Door mijn diabetes had ik heel lang een stem in mijn hoofd die zei, weg met al het zoets voor jou, nooit meer! Door de producten van Steviala kan ik verantwoord zoet en lekker eten, ook mensen die de producten niet kennen, proeven amper tot geen verschil. Mijn product dat inmiddels altijd in mijn handtas zit zijn de vanille druppels. Altijd handig voor in de thee of een vanille smaak aan mijn koffie. Er komen nu zelfs mensen aan mijn bureau om te halen…ik ben blij.

In één woord: fantastisch

Zo blij dat ik Steviala heb ontdekt. Verantwoorde zoetstoffen, geen chemische nasmaak of bijsmaak. Je proeft dat het een puur product is. Ik kan niet meer zonder.

Kwaliteit

Ik kan er op vertrouwen dat alle producten van Steviala gemaakt zijn van hoge kwaliteit en er geen rotzooi in zit. Ik heb een gevoelige buik maar heb geen last bij gebruik van Steviala, ik kan er op vertrouwen dat mijn buik niet gaat rommelen! Prijskwaliteitverhouding is ook echt top, de druppels zijn heel geconcentreerd zodat je weinig nodig hebt voor veel smaak! Ook handige blogs op de site met betrekking tot omrekenen van echt suiker naar Kristal Sweet en ook wat het verschil is tussen de suikers. Top kwaliteit voor en top prijs

Top producten met een super service!

Mijn voorraad steviala druppels wordt per bestelling groter, cheesecake, aardbeien, passievrucht, frambozen,... Steeds top in de verschillende recepten. Ik vond en maakte al veel recepten vanop de website van steviala en telkens met succes! Zeker met het amandelmeel, kokosmeel, kristal sweet ( vanille), ery Bronze,... Noem maar op!

Fantastisch.

Zeer goede ervaringen met Steviala. Supersnelle service, vaak is het de volgende dag al in huis. Melissa is zeer behulpzaam en geeft goede raad waar nodig. De producten zijn ontzettend fijn om te gebruiken, de kristal sweet vanille, de ery bronze en de steviala frost staan tegenwoordig standaard in mijn voorraadkast. Met deze producten is bakken zonder suiker echt een feestje.

Fantastische producten en geweldige service

Inmiddels is het al weer een aantal maanden geleden dat ik steviala ontdekte. Nu ben ik verknocht aan al de producten van steviala, van de heerlijke druppels voor in water, yoghurt en baksels tot aan het amandel en kokosmeel. Ik was nooit een bakker maar met al deze heerlijke verantwoorden producten bak ik mij inmiddels een ongeluk en tja mijn familie is er ook maar wat blij mee! Super blij dat ik Steviala heb ontdekt, kan mij geen dag zonder meer voorstellen. Dan ga ik nu weer chocolate chip cookies bakken.

Antwerpsesteenweg 93 BUS 7

2950 Kapellen