Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf met medewerkers van een kwalitatief hoogstaand niveau
VerbeterpuntenNazorg en garantie nog geen ervaring mee.
Pluspunten
Goede service, verstand van zaken, alles netjes geinstalleerd (cubola xl, luxaflex duettes)
VerbeterpuntenGeen, er was wat tegenslag met de levering vd duettes maar daar kon rietveld ook niks aan doen.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenalles goed, alleen jammer dat na tekening van offerte een foutje gemaakt is in de prijs waardoor de prijs wat hoger uitkwam.
Beste mevrouw van Beek, U heeft helemaal gelijk. Dat is ook jammer. De prijsafspraak kwam echter wel overeen met de in de showroom overeengekomen prijs. Ik had in mijn enthousiasme helaas niet in de gaten dat ik nogmaals een de korting aftrok van de overeengekomen NETTO prijs. Sorry daarvoor! Ik hoop dat u lang veel plezier mag beleven van het terrasscherm en de screens!
Pluspunten
Alle afspraken werden voorbeeldig nagekomen, de mensen die de zonwering gemonteerd hebben maakten een vakkundige indruk.
Pluspunten
Zeer netjes en correct personeel.
Pluspunten
goed werk geleverd, prettig in de omgang
VerbeterpuntenDeze transactie is goed bevallen, ik wilde als nog een raamhor Bijhet eerste inmeten duidelijker prijs aangeven,bij het inmeten van raamhor werd prijs €109,= afgegeven , later bij nameten werd het €136,= Na onderhandeling werd het €125, =. ik heb toch besteld al vind ik de manier zoals het gelopen is erg jammer.Als bedrijf had ik gezegd ,ok u hebt gelijk dan verdien we maar niets aan de deal. Als ik schriftelijk bewijs overleg dan krijg ik het voor die 109,=, het gaat mij om vertrouwen!!!
Beste meneer Vermeent, Fijn dat het zonnescherm u goed bevalt! Daar zijn we blij mee. Uiteraard betreuren wij de gang van zaken met uw nabestelde hor. Wij staan juist voor een duidelijke en lijnrechte communicatie (zie overige beoordelingen). Daarom vroeg ik ook naar de eerder uitgebrachte schriftelijke aanbieding. Als wij daarop namelijk het zelfde type hor en dezelfde maat hebben aangeboden voor een lagere prijs, dan hebben wij toen een fout gemaakt waarvan u niet de dupe mag worden. Afspraak is immers afspraak bij ons. Daarom.....als wij de hor binnenkort komen plaatsen en u heeft de eerdere schriftelijke aanbieding weer gevonden met daarop een lagere prijs voor een identiek produkt, dan betaalt u die lagere prijs, zonder discussie!
Pluspunten
Vakkundig en werken netjes.
Pluspunten
Goed werk verricht. toppie. Zelfs hebben ze alles netjes achtergelaten. Dank.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Bij bezoek aan showroom voldoende aandacht en informatie. Snelle en correctie plaatsing.
VerbeterpuntenTussen bestelling en levering/plaatsing zit snel 5 à 6 weken; wenselijk om 2 à 3 dagen voor levering/plaatsing even een bevestiging te krijgen (email) dat afspraak doorgaat.
Pluspunten
Prima op tijd opgehangen. Vriendelijke monteurs. Mooi scherm.
VerbeterpuntenEven van tevoren overleggen waar de draad van de elektra precies gaat komen. Nu was deze al geplakt en kon er niet veel meer aan veranderd worden. ik liep even weg en hopla de superlijm deed al zijn werk. Jammer. Over kwaliteit, betrouwbaarheid, nazorg e.d. kan ik nu nog niet veel zeggen. Dat moet blijken. Beetje vreemd om het nu al te vragen. Zelfs over garantie vragen jullie al wat na een week. De prijs is natuurlijk stevig in vergelijking met een bouwmarkt zonnescherm. In vergelijking met concurrerende zonweringsbedrijven wel goed.
Pluspunten
helemaal goed!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed advies, kundige monteurs
VerbeterpuntenVraag hierboven over nazorg en garantie is raar als je een nw scherm hebt laten plaatsen. Kon m niet aanklikken op NVT????? Een vragenlijst toegespitst op het bedrijf en de klant is beter dan een algemene (wel makkelijker voor een buro die dit doet)
Pluspunten
Fijn contact, snelle werkwijze, goede informatieverstrekking, aardige mensen, vakmanschap. Zie verder het totaaloordeel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Door de aanpak straalt Rietveld Zonwering vertrouwen uit.
Pluspunten
alles volgens planning gelopen
Verbeterpuntenbij montage een 2 tal pinnetjes die niet goed sloten. Monteur had dat niet uit zichzelf verholpen, moest hem daar op wijzen. Opruimen uitgeboord hout buiten niet zelf opgeruimd maar wel gezegd en dus ook gezien. Vraag dan om de stofzuiger en maak het netjes schoon.
Pluspunten
- snelle reactie op onze vragen en verzoeken; - professionele en duidelijke uitleg; - vriendelijkheid van het personeel; - nauwkeurige opruiming na het einde van werkzaamheden - garantie periode vinden we goed, maar over nazorg kunnen we NOG niets zeggen
Pluspunten
Betrouwbaar en deskundig.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Toelichting bij de beoordeling van de sterren, geen toelichting dus voor wat betreft positieve punten: Wat prijs betreft kan ik niet echt een oordeel geven. Ik heb namelijk niet echt een vergelijk gedaan voor aanschaf. Hoewel ik ben geschrokken van de prijs van de zonwering, is dit wellicht vergelijkbaar met concurrenten in de markt. Kwaliteit is iets wat ik pas na verloop van tijd kan beoordelen, de montage is pas een paar uur geleden gerealiseerd. Voor Nazorg & Garantie geldt hetzelfde.
VerbeterpuntenVoor dit moment geen.
Pluspunten
Goed werk geleverd. Zeer vakkundig gedaan.
VerbeterpuntenOp deze manier gewoon doorgaan .
Ravenswade 1 K
3439 LD Nieuwegein