Pluspunten
personeel was vriendelijk. Goede reclame voor het bedrijf. Groetjes van de Fam. G Vervat.
Pluspunten
Goed en net werk afgeleverd,komen op tijd op de afgesproken afspraak. Snel antwoord op je mail bericht.Kortom een aanrader.
Pluspunten
Alles netjes geregeld, op tijd aanwezig, rest materiaal opgeruimd.
Pluspunten
Kennis, vakmanschap en vriendelijke/persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenNazorg & garantie kunnen wij nog niet beoordelen, rolluiken zijn net geplaatst.
Pluspunten
Aardige nette mannetjes! Stofzuigen nadat het scherm hangt was erg fijn! Dat maak ik vaak anders mee met klussen in en rondom ons huis!
VerbeterpuntenUitleg (mondeling) over wat te doen als er iets stuk gaat.
Beste mevrouw Reijenga, Dank u wel voor uw suggestie. Op uw uitvalscherm heeft u 5 jaar volledige garantie. Mocht er in deze periode iets niet naar wens zijn met uw scherm, dan wordt dit kosteloos voor u opgelost.
Pluspunten
Erg vriendelijke mensen met kennis van zaken. Het is duidelijk dat hier veel ervaring is! We hebben het advies in de winkel erg gewaardeerd, geen verkooppraatjes maar echt advies. Ook het meenemen van stalen om dit in het daglicht en context van onze woning te bekijken was erg nuttig.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Dit ( familie)bedrijf ben ik door toeval tegen aangelopen. Nazorg en Garantie kan ik nog niet beoordelen doordat de installatie van 5 zonneschermen net heeft plaats gevonden. De eigenaars en personeel gewoon top. Uiterst klantvriendelijk en korrekt. Toezeggingen zijn volledig nagekomen. De installatie verliep vlot en nauwkeurig en het was duidelijk dat men het vak onder de knie had. Op gereedschap is niet bezuinigd. Goede en veilige trappen en modern goed gereedschap. Had mijn eigen keuze kunnen zijn. Ik had hiervoor een andere leverancier waar ik zeker niet over te klagen had, maar de kwaliteit/prijs verhouding ligt hier duidelijk een stuk gunstiger; het houden aan afspraken en de outillage van het bedrijf
Pluspunten
In de showroom erg prettig geholpen en een goede voorlichting gekregen.
Pluspunten
snel en schoon werk geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De monteurs hadden zelfs nog tips hoe we aan een goeie aannemer konden komen voor andere klussen in het huis. Mijn complimenten.
Pluspunten
Montage ging snel. Geen problemen ondervonden.
VerbeterpuntenGeen. Tot nu toe hangt alles :-)
Pluspunten
Aardig, betrouwbaar, goede service.
VerbeterpuntenNiet ga zo door
Pluspunten
Wij zijn heel blij met de raambekleding in ons nieuwe kantoorpand, vakkundig verzorgd door Rietveld Zonwering. Vanaf het advies in de showroom tot en met de vlekkeloze montage ter plaatse, keurig op tijd en volgens afspraak. Van onze relaties ontvangen wij zeer positieve reacties op de uitstraling van het geheel!
Pluspunten
Als er voor kennis & vakmanschap het cijfer 10 met een dikke plus gegeven mocht worden, zou ik dat direct doen. Marco is een kanjer in zijn vak ! Altijd bereid om te luisteren en het zo te monteren hoe de klant het wilt. Hij denkt uitstekend mee en is altijd bereid tot nét dat stukje service extra. Dikke pluim ! Een echte aanrader.
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt op te noemen: Marco is gewoon een vakman !
Pluspunten
Goede hulp in de winkel Zeer snel en goede montage
Pluspunten
Absoluut hele fijne mensen om mee samen te werken!! nazorg en/of garantie (nog) niet van toepassing.
Verbeterpuntengeen, zeer tevreden klant!!
Pluspunten
Zeer prettige services gerichte houding Meedenkend en waardevolle adviezen Zorgvuldig in de afhandeling van de offerte wat als heel prettig is ervaren Op tijd op afspraken of zelfs iets te vroeg waardoor onnodig wachten wordt voorkomen Zorgvuldige montage en mooie fwerking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles is als positief ervaren
Ravenswade 1 K
3439 LD Nieuwegein