Pluspunten
Monteur is vakkundig en gaat netjes te werk
VerbeterpuntenGraag had ik vooraf gehoord, dat er kosten bij zouden kunnen komen voor een chemisch anker en kapsteunen. In de winkel wordt een offerte gemaakt, je denkt dan dat het voor deze prijs geplaatst kan worden. Maar als men komt kijken komt er een paar honderd euro bij voor een chemisch anker en kapsteunen.
Jammer dat u het zo ervaren heeft. Wij komen ALTIJD van tevoren bij u thuis meten en de montage situatie bekijken. Dit kost niets en doen wij juist om u eventuele bijkomende kosten die nodig zijn, maar bij uw eerste bezoek aan de showroom niet bekend waren, VAN TEVOREN duidelijk te maken. Deze kosten zetten wij op papier in de vrijblijvende offerte. Deze offerte kunt u accepteren of niet. Wij vinden het belangrijk te waken voor uw veiligheid en de contructie van uw won . Er komen meestal GEEN kosten bij, maar als het moet zijn ze dus vantevoren duidelijk. Na acceptatie van een offerte komen er NOOIT kosten bij.
Pluspunten
Hebben netjes gewerkt en goed overleg gedaan met ons
Pluspunten
- luisteren naar onze wensen en denken actief mee. Gaan daarbij 'the extra mile'. - hebben verstand van zaken - zijn goed bereikbaar en voeren sterke communicatie
Verbeterpunten- Betere profilering binnen de regio zodat ze ook beter te vinden zijn.
Pluspunten
Goede service en afspraken.
Duurde lang voordat ik een afspraak kon maken. Er zat een nogal lange vakantieperiode tussen waarin het bedrijf gewoon dicht was.
Wij vinden het spijtig dat u een defect aan uw rolluik had (die overigens niet door ons is geplaatst) precies wanneer wij in september 3 weken gesloten zijn door vakantie. Toch denken wij dat wij u direct na onze vakantie goed geholpen hebben door u snel een offerte aan te leveren. Het "raakt" ons dan ook dat wij bij u scoren met een 5 voor onze betrouwbaarheid...we zouden dit graag verbeteren en hopen dan ook dat wij de opdracht voor u mogen uitvoeren.
Pluspunten
Uitstekende service en desgewenst aflevering en montage op zaterdag.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Deskundig, no-nonsens, betrouwbaar, eerlijk, snel, vriendelijk.
VerbeterpuntenNaar een A-locatie?!
Pluspunten
Snel en adequaat, meedenkers,ook electra lossen ze snel en goed op
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Eerlijk en deskundig advies gekregen, er werd goed meegedacht en we hebben zeker niet het gevoel gekregen dat ons iets werd 'aangesmeerd'. Fijn dat er aan huis (vrijblijvend) advies gegeven kan worden. Monteurs waren ook erg vriendelijk, snel en vakkundig. Aan de telefoon werden we ook goed en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen verbetertips.
Pluspunten
- snelle installatie - heldere uitleg product
Pluspunten
uitstekende service
Verbeterpuntenik zou de mondeling toegezegde garantie van 5 jaar direct ook schriftelijk vermelden
Pluspunten
Goed en netjes bedrijf. De mensen weten wat ze doen en geven goede uitleg over de producten. Een erg fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Pluspunten
Heerlijk zo'n betrouwbaar en goed familiebedrijf. Ik ben een zeer tevreden klant!
prijs was erg hoog, dat lag niet aan Rietveld maar aan de prijs van plisse rolhordeuren in het algemeen. Installatie was gratis dus mooie service!
Wederom een prachtige waardering, duur gaan we voor, dank!! Jammer vinden we wel de trend dat"sommige klanten onze producten als "duur" ervaren. Als review zou het dan zo kunnen lijken dat wij duurder dan de concurrentie zouden zijn. We zijn er echter van overtuigd dat dit niet zo is. We maken ook altijd een vrijblijvende offerte van tevoren zodat de klant weet wat het product kost en hier ja of nee tegen kan zeggen. Wij wensen u heel veel plezier van de kwaliteits plissehordeur!!
Ravenswade 1 K
3439 LD Nieuwegein