Pluspunten
- Goed meedenken - Gevoel dat een eerlijk verhaal werd verteld - Het gevoel dat geen vraag te veel was - Makkelijk te bereiken - Hele vriendelijke mensen - Werken netjes bij het ophangen
Verbeterpunten- Wel handig om aan te geven wanneer het bedrijf gesloten is ivm vakantie.
Dank voor uw mooie beoordeling. We zijn er heel blij mee! Met oog op de 3 weken vakantie sluiting hebben wij het volgende gedaan: - Kennisgeving op de deur van de showroom - Voicemail van de telefoon ingesproken - Op de home page van de website vermeld - Bij iedere order die vertraging zou kunnen oplopen hebben wij de vakantie sluiting vooraf kenbaar gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal tevreden bent en daar hoort dit zeker bij. Daarom zou het ons helpen voor de toekomst welke aanvullende concrete tip u voor ons heeft om de vakantiesluiting nog beter te communiceren. Dit horen we graag van u! Met vriendelijke groet, Marco Rietveld
Pluspunten
Het is een prettig en betrouwbaar bedrijf. Er wordt met je meegedacht, met de beste kwaliteit gewerkt en een persoonlijke service geleverd. Prettig dat dit familiebedrijf zelf nog persoonlijk de montage levert. Voordeel daarvan is dat je de monteurs "al kent". Bijzondere "ouderwetse" klantgerichtheid die bijna overal verdwenen is.
Verbeterpuntengeen
Wat een prachtige beoordeling over onze manier van werken, dank daarvoor! We zullen ondanks de groei van de laatste jaren streven dit te blijven doen, altijd een stukje "eigen" mee over de vloer bij de klant
Pluspunten
We zijn zeer te vrede
Pluspunten
Alles wordt correct opgemeten en geplaatst en netjes afgewerkt.
VerbeterpuntenMisschien de prijs wat scherper.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Zijn afspraken nagekomen, waren op tijd.
Pluspunten
Goed en snel, volgens afspraak. Belofte nagekomen.
VerbeterpuntenMisschien iets te snel gewerkt, wat kleine slordigheden tegengekomen achteraf.
Dank voor de mooie beoordeling. We proberen zo snel als mogelijk te werken, maar altijd met behoud van optimale kwaliteit. Als u heeft ervaren dat de snelheid van werken heeft geleid tot kleine slordigheden, dan horen wij graag van u wat deze zijn en of wij ze als nog kunnen verbeteren. M.vr.gr. Marco
Pluspunten
Vakmensen
Pluspunten
Zeer positieve ervaringen met Rietveld. Montage erg netjes verricht en erg prettig personeel.
Pluspunten
Ze weten wat ze doen. Gaven als één van de weinige overzicht in verschillende opties. Prijs is wel wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Komen direct op locatie kijken om goed te kunnen adviseren. Ik was hier zo tevreden mee dat ik geen behoefte had om verder te kijken. Omdat we met een kleine VvE te maken hebben, boden ze een goede korting aan die voor een lange tijd geldt.
Pluspunten
Vakbekwame en vriendelijke monteurs.
Pluspunten
Goed geholpen en goed advies. Ik mocht de stalen mee naar huis nemen en had ruim de tijd om mijn beslissing te nemen.
Pluspunten
De informatie in het bedrijvers ontspannen, cliënten konden rustig met elkaar overleggen zonder enige verkoop druk. Uitleg over de verschillende zonneschermen met alle voor/en tegen werden duidelijk uitgelegd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede communicatie,betrouwbaar,houden zich aan afspraken. Prima werk afgeleverd
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Monteurs werken erg netjes
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Heldere communicatie, goeie voorlichting, aardige mensen, betrouwbaar en deskundig.
Pluspunten
Door de ervaring die de medewerkers wisten zij direct wat er gedaan moest worden en wat mogelijke knelpunten waren. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Medewerkers waren op tijd en vakkundig.
VerbeterpuntenIk vind de prijs aan de hoge kant. Maar de kwaliteit is daarentegen heel goed.
Ravenswade 1 K
3439 LD Nieuwegein