Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een jurk teruggestuurd. Ik wacht al dagen op het bedrag.
Beveelt niet aan
29 September 2021
Ayse
Rotterdam
Dankjewel voor je bericht Ayse,
Laat even weten om welke order het gaat (wegens privacy liefst via e-mail > [email protected]), dan kijken we met je mee.
We lopen iets achter met de verwerking van retouren, maar zo ver ik kan zien, liggen de crediteringen van de verwerkte retouren wel weer op schema (enkele dagen na ruilings termijn). Zie ook de automatisch verzonden retour bevestiging.
Altijd een super snelle fijne service! En de collectie is lekker groot en niet te braaf! Heel erg fijn!
27 September 2021
Inge
Amsterdam
Super fijne service en mooie collecties. Een dikke aanrader!
27 September 2021
Wilma
Stadskanaal
Mooie aanbod en snelle levering!
25 September 2021
Marian
Antwerpen
Mooi aanbod, snelle levering, persoonlijke service. Fijne website met duidelijke foto’s. Netjes ingepakt. Bestel hier graag!
24 September 2021
Sanne
Schoonebeek
Fijne website. Werkt wel beter op laptop dan telefoon. Het filteren is op de tel wat lastig maar verder een topsite. Goede service en snelle levering.
23 September 2021
Ruth
Amsterdam
Ik kende orange mayonaise nog niet. Heb er nu voor het eerst iets besteld. Ze hebben mooie producten, Het is netjes verpakt en goed afgeleverd.
23 September 2021
Maud Bos
tilburg
This was my first time using Orange Mayonnaise. I really like their selection of clothing and that they also have teen sizes. My order was processed extremely fast and within a couple of days the parcel had already arrived. Very satisfied!
16 September 2021
Emma
Hamburg
Ik vind hier altijd leuke items, maar nu mijn kind ouder wordt (en maat 152 heeft), is er wel steeds minder keuze. Maar dat is een algemeen probleem helaas…
10 September 2021
Eefje
Leiden
De trui die ik heb besteld is goed aangekomen en zag eruit zoals op het plaatje. Echter na 1x apart wassen super afgegeven en kleurverlies van het product. Had het gelukkig al apart gewassen maar dit voor €52. Wat kunnen jullie hiermee doen?
7 September 2021
Colette
Den Haag
Beste Colette,
Dankjewel voor je bericht en review.
Wat vervelend om te horen dat het product zijn kleur verliest.
Graag ontvangen we een directe mail van je (incl. foto's van het product en de schade), zodat we weten om welk product en welke order het gaat en we met je mee kunnen kijken, zodat we op een gepaste manier kunnen reageren en je klacht in behandeling kunnen nemen.
Dankjewel alvast.
Orange Mayonnaise heeft de beste collectie kinder kleding van Nederland.
Dieuwke
Amsterdam
Dankjewel voor het super mooie compliment Dieuwke.
You made our day !
Super fijne winkel: laarsjes besteld en die zijn snel en goed geleverd.
Anique
Aerdenhout
Webshop heeft mooie merken, bestelling gaat eenvoudig en afhandeling verloopt soepel, ook ten aanzien van terugzending en betaling.
Martine
Breda
Was very happy to receive my package the next day (even though I ordered after 15.00), wrapped in a lovely way. Love the raincoat I bought.
5 September 2021
Eva
Den Haag
Hele duidelijke webshop, hele snelle service. Blij met onze aankopen. Wij keren nog terug online
5 September 2021
laurence
Edegem
Mooie webshop met prachtige kleertjes. Snelle levering en goede kwaliteit. Wat wil een mens nog meer?
1 September 2021
Ine
Lummen
Heel blij om deze site te leren kennen. Leuke brands en prima service! Mijn eerste maar beslist niet de laatste bestelling!
31 August 2021
Debbie
België Wommelgem
Ik was opzoek naar enfants laarsjes.. ik mailde naar OM en kreeg snel een antwoord. Eind Augustus worden ze verwacht. Uiteindelijk kon ik ze al reserveren. Super fijn. Ik kijk er naar uit ze te ontvangen.
31 August 2021
Ilse
Bleiswijk
Adore
29 August 2021
Rufina
Berlin
Would recommend buying from your store.
28 August 2021
Nadine
Brdovec
Fijn zomerhoedje voor baby. Blijft redelijk goed zitten, lekker dun stofje (op foto zie je dit niet zo goed). Snel en netjes bezorgd.
26 August 2021
Susan
Breda
The company was very supportive and willing to help and resolve my problem.
23 August 2021
Savannah
Zurich
Wij hebben al een aantal keer besteld bij Orange Mayonnaise. De kleding wordt altijd netjes geleverd. Wij zijn zeer tevreden.
20 August 2021
Steevie
Spijkenisse
Mooie collectie! Snelle en nette verzending!
16 August 2021
Marianne
Nieuwkuijk
De eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en wauw. Ik ben direct fan. Mijn pakje was er binnen de 4 dagen en wat was het super mooi ingepakt! Er lag zelfs tussen elk kledingstuk een nieuw papiertje. Knap! Mij zie je zeker nog terug op de webshop. ( de winkel is te ver voor mij)
12 August 2021
Katrien
Keerbergen
Orange Mayonnaise is an online boutique, featuring leading sustainable kids fashion brands.
Weg en Bos 80
2662GZ Bergschenhoek