Duidelijke website, snelle levering
Fijne en overzichtelijke webshop met goede service.
19 June 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.834 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Fijne en overzichtelijke webshop met goede service.
19 June 2021
Marlies
Pijnacker
Prima kwaliteit. Alles netjes verpakt. Originele en duurzame kinderkleding. Aanrader!
18 June 2021
Mieke
Vinderhoute
12 June 2021
Sanne
Hilversum
Deze webwinkel heeft de mooiste en meest uitgebreide collectie van de duurdere kinderkledingmerken. De verzending is altijd snel.
10 June 2021
Dieuwke
Amsterdam
Ik had een klacht over de levering via DPD en had dat doorgegeven aan Orange Mayonaise. Kreeg heel aardige mails terug! Zeer tevreden over klantvriendelijkheid én de aangeschafte sandalen.
9 June 2021
Thea
Haarlem
Leuke site, luiertas gekocht. Kwam snel binnen en goed verpakt.
9 June 2021
Jelke
Zeewolde
Ik ben dik tevreden. Ze hebben een enorme collectie met de meest leuke dingen en alles wordt keurig en snel opgestuurd.
3 June 2021
Wieteke
Apeldoorn
Zorgvuldig ingepakt en goed afgeleverd
3 June 2021
Ria
Nijkerk
Altijd mooi ingepakt met leuke strik. Vlotte levering, mooi kleertjes. top!
2 June 2021
Stefanie De Kezel
Assenede
Hippe, speelse, verantwoorde kledij aan betaalbare prijzen. Zeer vlotte service!
31 May 2021
26 May 2021
Caroline
Galasso
Beste Caroline,
Dankjewel voor je bericht.
Wat vervelend om te horen dat je je order niet ontvangen hebt. Helaas zijn we daar niet eerder van op de hoogte gesteld. Zou je ons alsjeblieft een persoonlijk bericht kunnen sturen (e-mail of telefoon) en laten weten om welke bestelling het gaat, dan kunnen we met je meekijken en uitzoeken waar het mis gaat.
Dankjewel alvast.
Annika - Orange Mayonnaise
€4,95 betaald voor bezorging dag later door Post NL. Krijg dagen later van DPD pas mijn pakket. Alleen maar slechte ervaringen met DPD. Aanbevelen dus in principe wel, tenzij verzending met DPD gebeurt.
25 May 2021
Hinke
Leeuwarden
Dankjewel voor je feedback Hinke,
We versturen met meerdere verzenders, voor NL voornamelijk PostNL en DPD (zie ook de check-out). Beide leveren in principe binnen 1 werkdag, maar ook bij beide komen helaas wel eens vertragingen voor. Indien je een voorkeur hebt, dit graag vooraf (bij de opmerkingen bij je order het liefst) aan ons doorgeven, zodat we er rekening mee kunnen houden. Achteraf kunnen we dit helaas niet meer veranderen.
22 May 2021
Ciska
Kampen
Superbe sélection de vêtements. Livraison impeccable et rapide. Je recommande vivement.
18 May 2021
Caroline Lallemand
RIENNE
13 May 2021
Rob
Tilburg
Super ervaring heel mooi verpakt en snelle levering.
13 May 2021
Pierre
Hooglede
Alle duurzame kleding bijelkaar en het wordt snel geleverd. Het is bij online shoppen mijn eerste stop om rond te neuzen.
11 May 2021
Shari
Rotterdam
Snelle levering, goede kwaliteit
8 May 2021
Lot
Lettelingen
de beste duurzame merken en snelle service altijd netjes en snel verstuurd !
5 May 2021
myra
haastrecht
Wij zijn blij met de goede kwaliteit van de rugzak. Mijn dochter had eerder eenzelfde rugzak, maar na 5 jaar plezier ervan is hij gestolen, dus logisch dat we voor eenzelfde kiezen, want qua kwaliteit kan je niet beter hebben.
4 May 2021
Monique
Eindhoven
Mooi ingepakt een strikje, heel leuk. Contact over de bezorging was helder en voldeed aan de verwachting. Volgende keer zou ik hier weer bestellen.
4 May 2021
Suzan
Rotterdam
I been looking for a particular designer that is sold out everywhere. I found it at OM, ordered and was not disappointed! starting with the fast dispatch to the great customer care to the fast international shipping. They took care of me and updated me on the parcel journey until arrival. I highly recommend this site and looking forward to ordering more soon :)
30 April 2021
Yaman ALSAHAFI
Jeddah
Everything went smoothly, fast payment and enough information about delivery.
29 April 2021
Janika
Tallinn
Mooie kleding. Snelle en goede service
25 April 2021
Willemien
Amsterdam
Duidelijke site en snel geleverd! Blij mee :-)
25 April 2021
Danny
Zwaag
Orange Mayonnaise is an online boutique, featuring leading sustainable kids fashion brands.
Weg en Bos 80
2662GZ Bergschenhoek