Zeer tevreden producten steeds oke

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

Fantastische webshop

Leveringen altijd stipt en correct. Indien een artikel niet genoeg in voorraad is, wordt gevraagd of je het wil annuleren of je wil wachten tot het terug voorradig is. En je wordt op de hoogte gehouden van stand van zaken

Heel snel met bestelling leveren. Goede spullen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Alles ok

Au top !

Rien à redire, au top de la commande à la livraison.

Uitgebreid assortiment tegen betaalbare prijzen en en snelle levering. Overzichtelijke website en een eenvoudig bestel en betaalproces.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwalitatief mooi afgewerkte paella pan

Perfecte Servië!

Bestel regelmatig de Tinto Verano! Aanrader trouwens. Paar dagen al thuis. Goeie service!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Tinto Verano

lekkerrrrrrr !!!

heerlijk Spaans eten gekocht bij jullie

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten cocido madrileno etc ...

Super snelle bezorging plus heel netjes allemaal ingepakt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke douchegel van Nenuco

Vendeur sérieux

Trouvé ce que je cherchais, commandé et livré 2 jours après. Reste plus qu'a goûter. Merci à vous.

Spanje in huis halen

Fijn dat ik sommige Spaanse lekkernijen in huis kan halen bij Shopandalucia.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker!

super levering

Snelle levering meteen leuk persoonlijk kaartje daarbij.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten snel geleverd

Snelle verzending en goede service

Ik ontving mijn bestelling erg snel. Er waren enkele blokjes stuk. Dirk antwoordde snel en vergoedde de kapotte blikjes. Goede service. Ik raad de site aan.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Echte Nestea!

Prima sneller levering

Livraison très rapide

Facile à céder et reçu aussi vite.

Snelle levering, nette prijzen

Ik heb de geweldig lekkere Nestea Maracuja besteld (blikjes ice tea). Snel geleverd, nette prijzen. Hasta pronto !

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk

Snelle nette levering

Ik vind wel dat ik na het plaatsen van 1 bestelling wordt dood gegooid met mailtjes. Dit zou best wat minder mogen. Misschien dat je een voorselectie zou kunnen maken waarop mensen zich kunnen abonneren?

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Wat ik bestel ken ik persoonlijk van Andalusië

Supersnelle levering van favorieten

Heel fijn om gewoon een fanta naranja in je eigen tuin te kunnen drinken!

Te doen

De verpakking om de artikelen heen was prima in orde, prima verpakt. De artikelen waren onderling ook goed van elkaar gescheiden. Dat er 1 blik ingedeukt was en de chocoladekoekjes in een kapotte doos zaten en in stukjes in de folie zaten zou dus bemerkt moeten zijn. Dirk bood aan de koekjes te crediteren en ik verzacht mijn oordeel in het vertrouwen dat volgende leveranties nóg beter zullen verlopen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Producten zijn als verwacht, verwerking beetje slordig

Prima service snelle levering

Prima service goede producten en snelle levering. Goede klantgerichtheid. Beetje veel nieuwsbrieven wel :-)

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Uitstekende kwaliteit

Geweldig!!

Shopandalucia brengt ons geliefde Spanje bij ons thuis.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Iberico jamon en paella ingrediënten en rijst zijn fantastisch

Ze leveren wat ze beloven.

Lekkere dingen vlot geleverd en volgens afspraak.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker

Zeer snelle levering.

Het is geweldig hoe snel u het bestelde levert. Ik ben zeer tevreden.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten 10

Alles prima (producten, stipte levering en communicatie)

Uitstekend!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten uitstekend

Prima levering, top producten.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten goede kwaliteit

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela