De pot paella peper was open geweest, desondanks hebben we geen klacht ingediend/retour gestuurd omdat de peper zelf onaangetast leek. De smaak was goed.
Beste, Wij bestellen rechtstreeks onze kruiden bij onze plaatselijke leverancier. Deze potjes worden automatisch gevuld en geseeld. Indien dit bij jou niet het geval was, onze excuses daarvoor. We geven het dan ook meteen door aan onze leverancier. Bedankt om het zeker te melden. Groeten, Dirk
Pluspunten
Makkelijk betalen, zeer snelle levering
Pluspunten
Een onderdeel zat niet in het pakket maar dit wordt meteen rechtgezet, dus zeker aan te bevelen!
Pluspunten
zeer behulpzaam bij vragen, snelle reactietijd
Pluspunten
Ik ben zéér tevreden!!! 100 procent perfect!!!!
Verbeterpunten100 procent perfect, niets op aan te merken.
Pluspunten
Super snelle levering! Heel blij dit ontdekt te hebben:-)
Pluspunten
Perfecte aflevering; volgende werkdag in huis.
VerbeterpuntenDe kartonnen doos waarin de goederen waren verpakt was niet al te sterk; zijkant was opengescheurd; gelukkig was de inhoud niet beschadigd. Wellicht een zwaardere, steviger verpakkingsdoos gebruiken?
Pluspunten
Alles was correct
VerbeterpuntenBlijft zo voort
Pluspunten
Goede afspraken, door uw firma snelle actie ondernomen wat betreft de verzending.
VerbeterpuntenIn Duitsland laat de besteldienst van Duitsland de artikelen te lang in hun depot liggen en worden daarom niet snel bezorgd. Misschien een aandachtspunt voor uw firma.
Pluspunten
Heel goede verpakking snel geleverd
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
zeer goede ervaring. bestelling, bevestiging, verzending en trace nummer ontvangst. Alles zoals het hoort en snel!
Geen wat mij betrefd
Pluspunten
Weer prima alles geleverd
Pluspunten
Gewoon top
Pluspunten
Levert producten welke nagenoeg nergens verkrijgbaar zijn en dit aan zeer acceptabele prijzen. Zeer snelle levering en perfecte verpakking !
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela