Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenDe prijzen zijn hoog. Scherpe prijzen!
Pluspunten
Heerlijke iberico ham tegen redelijke prijs
VerbeterpuntenBetalingsprocedure
Beste Wilbert, bedankt voor je feedback! Wat liep er juist mis bij de betalingsprocedure ? Groeten, Dirk
Pluspunten
Levering zoals beloofd op de site.
Pluspunten
Zeer snel geleverd.Netjes verpakt.Lekkere produkten
Beste, bedankt voor je feedback. de (kerst) koekjes worden hier in Andalusië tijdelijk geproduceerd, daarom hebben we ze niet gans het jaar in voorraad
Pluspunten
Levert producten van zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenCommunicatie is een punt waar vele bedrijven moeten aan werken. Ik had wat spullen besteld en bij de levering ontbrak er het een en ander toen ik het bedrijf een mail had gestuurd werd er enkel gezegd er zijn 2 pakketten opgestuurd zonder meer het tweede pakket kwam 1 dag later maar communicatie kan beter om tevreden klanten te behouden.
Beste, We hebben jou meteen verteld dat je bestelling in 2 pakketten werd verstuurd.
Pluspunten
De bestelde producten worden snel en netjes afgeleverd. Het bestelproces gaat soepel en als er iets is, wordt er snel gereageerd en opgelost.
Pluspunten
Kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Perfecte kwaliteit en zeer moderate Prinzen. De Problematiek bij de leveringsduur heeft niets met de firma, maar wel alles met de gebrekkige dienstverlening van Bpost te maken.
VerbeterpuntenTransportbedrijf wisselen.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
VerbeterpuntenIk dacht peperjam (heet) te hebben besteld, staat zo op de website maar is een zoete jam gemaakt van paprikas.
Pluspunten
Mooi en veilig ingepakt bestelling
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Correcte en vlotte afhandeling
VerbeterpuntenGraag wat minder nieuwsbrieven. Ik overweeg me uit te schrijven omwille van de hoeveelheid 'spam'.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela