Pluspunten
Ben heel tevreden,in mijn bestelling ontbrak een fles eau de Bravia,en zonder mijn verhaal in twijfel te trekken kreeg ik de fles alsnog heel snel nagezonden!
Pluspunten
service zoals beloofd
Verbeterpuntendoe zo voort
Pluspunten
Duidelijkheid
Pluspunten
Mijn vragen die ik had werden binnen de kortste tijd perfect beantwoord.
Pluspunten
Goed contact. Snelle reactie. En het belangrijkste: je kunt de toewijding van Dirk voor goed en eerlijk Spaans eten simpelweg zien in de productkeuze. Meer en meer mensen kiezen, gelukkig, voor voedsel zonder allerlei onnatuurlijke toevoegingen. En Dirk levert dat. Uit Spanje.
Pluspunten
Heel snelle levering, de artikelen waren heel goed en veilig ingepakt. Gekregen wat ik kocht. Enkel was ik wat ontgoocheld over de bestelde kruiden, had verwacht Spaanse kruidenmix te ontvangen, maar was niet zo. Spijtig. De reden dat ik deze in een Spaanse schop kocht had een reden, ik had deze evengoed in de winkel of op de markt kunnen kopen.
Nvt
Pluspunten
leuke website
Verbeterpuntende kwaliteit van het gekochte product is slecht prijs/kwaliteit is zeer slecht
Beste, bedankt voor je feedback. Ik begrijp alleen niet dat deze gekochte hamhouder niet zijn 32 euro waard is ?
De geschenkverpakking was gescheurd maar dit is door het gewicht. Heb dit opgelost.
Pluspunten
Mooie en snelle service
Verbeterpunten?
hoe bedoel je olijfolie ? We hebben toch olijfolie in ons assortiment
Heel tevreden. Doe zo verder!!
Pluspunten
een goede website, chatmogelijkheid, mooi assortiment, goede beschrijving van producten
Pluspunten
Bestellen is makkelijk, levering de volgende werkdag. Prima
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
levering goed verlopen
Pluspunten
Snelle respons, ook via chat. Snel en duidelijke info.
VerbeterpuntenEr was afgesproken (via chat) om de bestelling pas 2 dagen na de bestelling te laten leveren omdat ik dan thuis was. De dag na de bestelling kreeg ik al mail dat levering onderweg was. Ik heb nog geprobeerd om B-post alternatief van levering te bezorgen. Maar te laat. Ik ben dan op de oorspronkelijk afgesproken dag (waarop ik thuis was), nog naar de post kunnen rijden. Spijtig.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela