Pluspunten
Heel behulpzaam en klantvriendelijk!
Pluspunten
Zeer snelle levering, reeds de dag na de bestelling. Ook bereid om een product te ruilen.
VerbeterpuntenPresteert uitstekend
beste, Aan welke conserven had je gedacht ?
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke informatie over levering
Spaans bier hebben we in ons assortiment
Pluspunten
Je krijgt vrijwel direct antwoord op je e-mail. Er ging van alles mis met mijn bestelling, maar het is keurig opgelost.
Pluspunten
Snelle en nette levering Alles tip top
Pluspunten
Snel efficiënt en directe hulp
Pluspunten
Correcte en vlugge afhandeling vd bestelling. Transparante en duidelijk vermelde prijzen.
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie site!
VerbeterpuntenLeveringen via een afhaalpunt
Pluspunten
Super snelle levering! Geweldig goede producten, zeker een aanrader!!
Pluspunten
Beantwoord aan alle criteria van goede levering
VerbeterpuntenHandleiding voir houder van droge ham....heb hem maar omhoog gehangen.
Pluspunten
voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en leuk assortiment.
Pluspunten
Mijn eerste ervaring is prima. Vond het iets langer duren de bestelling dan ik tegenwoordig gewend ben. maar we zijn wat dat betreft ook veel te veel verwend. Iets wat je nodig hebt hoeft er niet perse de volgende dag te zijn. Binnen een paar dagen moet ook goed zijn. En wij wonen op een eiland dus daar moeten we soms ook rekening mee houden. Het was ook prima verpakt. Al met al gewoon tevreden.
VerbeterpuntenVeel dingen zijn soms ook niet op voorraad, dat vond ik wel jammer anders had ik misschien nog wat dingen mee besteld. Maar mij ging het om dit ene product en dat was er gelukkig wel.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela