Pluspunten
Super. Mijn favoriete vakantie zonnebrand nu ook gewoon on Nederland
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed contact.
Koekjes zoals polvorones komen in de loop van oktober terug in voorraad. productie is hier in Andalusië nog maar juist opgestart; Grt Dirk
Pluspunten
Snelle levering, als er iets niet op de webshop staat wat je wenst proberen ze dit ook te leveren, super lekkere spaanse artikelen
Als er staat inpakken als geschenk het ook doen. Verantwoordelijkheid nemen. Ik moet ook correct betalen. Ik bestel dus niet meer bij hen.
Beste, We hebben meermaals onze excuses hiervoor aangeboden via onze chat. Het GRATIS verpakken van uw bestelling is spijtig genoeg niet gebeurd door onze inpakkers. Zoals we toen zeiden, waar mensen werken kunnen fouten gebeuren. Blijkbaar kan je dit statement niet aannemen. Spijtig, maar met niets konden we deze fout goed maken voor jou. Vriendelijke groeten, Dirk
Pluspunten
Van kijken op de website tot ontvangen van de producten heb ik allemaal als positief ervaren.
Verbeterpuntenn.v.t.
Als de klant keuze geeft om de bestelling in kado verpakking te doen en dat ook aangeeft dat te willen is het niet fijn om het pakket te krijgen in zwarte folie (het enige min punt .)
Pluspunten
Zeer tevreden, perfect zoals altijd. bedankt
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering !!
Pluspunten
Snelle levering en lekker!
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Na bestelling bleek het adres niet helemaal correct. Onmiddellijk telefonisch contact gezocht en adres werd direct aangepast zodat mijn bestelling de volgende dag toch kon worden bezorgd.
geen
Wat bedoel je juist met goed geprijsde paella kooktoestellen ? Groeten, Dirk
Pluspunten
Prima kwaliteit olie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle goede levering,goed aanbod,goede uitleg en ook fijne blog voor recepten
VerbeterpuntenJammer dat sommige produkten niet voorradig zijn
koekjes komen allemaal in voorraad, wanneer ze hier in Andalusië geproduceerd worden. ( September/oktober)
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gehele bestelling liep goed van A-Z
wat bedoel je met 5731 ?
Pluspunten
Goed en eerlijk advies
VerbeterpuntenGeen
Inderdaad is dit mogelijk