Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Verbeterpuntengen gewoon door gaan zo
Pluspunten
goede snelle levering! product was prima en nog lang houdbaar.
Verbeterpuntenmeerdere betaalmogelijkheden
welke betaalmogelijkheden ontbreken nog volgens jou ?
Pluspunten
Vroeg om later te leveren en is correct gebeurd. Goede on line bijstand
geen!
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenIk had iets vergeten bij de aanvankelijke bestelling, heb een kleine bijbestelling geplaatst na 10 minuten maar ik moest voor tweede bestelling transport kosten betalen. Had het dan gemeld via contact maar de kosten werden niet terug betaald noch in mindering gebracht. Ondertussen in orde gebracht.
Eric, Is ondertussen terug gestort op je rekening grt Dirk
Pluspunten
Super. Mijn favoriete vakantie zonnebrand nu ook gewoon on Nederland
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed contact.
Koekjes zoals polvorones komen in de loop van oktober terug in voorraad. productie is hier in Andalusië nog maar juist opgestart; Grt Dirk
Pluspunten
Snelle levering, als er iets niet op de webshop staat wat je wenst proberen ze dit ook te leveren, super lekkere spaanse artikelen
Als er staat inpakken als geschenk het ook doen. Verantwoordelijkheid nemen. Ik moet ook correct betalen. Ik bestel dus niet meer bij hen.
Beste, We hebben meermaals onze excuses hiervoor aangeboden via onze chat. Het GRATIS verpakken van uw bestelling is spijtig genoeg niet gebeurd door onze inpakkers. Zoals we toen zeiden, waar mensen werken kunnen fouten gebeuren. Blijkbaar kan je dit statement niet aannemen. Spijtig, maar met niets konden we deze fout goed maken voor jou. Vriendelijke groeten, Dirk
Pluspunten
Van kijken op de website tot ontvangen van de producten heb ik allemaal als positief ervaren.
Verbeterpuntenn.v.t.
Lugar Guerrero 5