Pluspunten
zoals verwacht, Jaren geleden naar Spanje geweest en gegeten , precies zoals toen , en net als toe , Heerlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste ervaring was goed
Verbeterpuntenik vind dat de recepten moeilijk te vinden zijn op de website tip : op een zeer zichtbare plaats een knop met "recepten"
Pluspunten
Op dit moment ben ik erg tevreden
Pluspunten
Snelle service, ik wilde graag een kaartje bij mijn pakket en dit was geen enkele moeite.
Verbeterpuntenassortiment wat aan de kleine kant.
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Pluspunten
????
Verbeterpunten20-06-2017 besteld nog niets ontvangen ?????
Pluspunten
ik had verkeerd huisnummer opgegeven en ik kreeg direct telefoon van de firma, om het foutje te melden en toch snel mijn levering te kunnen ontvangen. Bedankt !
Pluspunten
Duidelijke informatie over hun producten. Super vlotte verzending.
Pluspunten
Professionele uitleg , zeer snelle levering , topprodukten
VerbeterpuntenZou het niet weten......
hebben maar de elft ontvangen van wat er besteld is. te weinig contact over het gevolg van de bestelling.
Beste, We hebben je meteen gemeld dat we te weinig voorraad hadden en dat onze nieuwe voorraad in week 26 terug binnenkwam.
Pluspunten
Niks aan te merken alles liept perfect
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Bier was perfect ingepakt, zowel de tray als de doos zelf! Keurig!
VerbeterpuntenEen levertijd toevoegen aan de site voor producten.. was gelukkig nog op tijd voor een cadeau maar is fijn als het wordt aangegeven.
Pluspunten
Altijd corect en prima producten
Pluspunten
snelle levering alles klopt
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie producten - goeie communicatie over bestelling
Verbeterpuntendoe zo voort!
Lugar Guerrero 5