Pluspunten
Snelle levering zoals belooft en alles mooi en fatsoenlijk in gepakt
Verbeterpuntenuitbreiding van het aanbod
Pluspunten
Super producten
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
goede service, snelle levering. Vragen worden snel beantwoord
Verbeterpuntenaantallen aanpassen in winkelwagen
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Super snel bezorgd en geweldige producten! De jam met peper en de jam met tomaten...VURRUKKULLUK!
VerbeterpuntenGewoon lekker zo doorgaan!
Pluspunten
Snelle reactie Snelle levering Makkelijk en duidelijk te bestellen
VerbeterpuntenIk kon niet meedelen dat ik Enzo (zoon van) en garçon in de Flore goed ken en daarom deze bestelling heb geplaatst.
Pluspunten
producten die ik zelf ook in Spanje gebruik ( merk)
Verbeterpuntenaantal stuks in voorraad klopt niet altijd als je naar de afrekening gaat
Pluspunten
Zeer snelle levering en alles was voorradig
VerbeterpuntenHeb na ontvangst pakketje een mail gestuurd met mijn complimenten en ook hoe ik kennis gemaakt heb jaren geleden met Heno de Pravia, Heb daarop geen enkele reactie gekregen, dat is niet sympathiek.
was een misverstan, is ondertussen opgelost
Pluspunten
- Snelle reactie op mail - op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte info en levering op geplande dag
Pluspunten
Superschnelle Lieferung, Spitzenqualität, kann man einfach nicht dazu sagen....
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Pakketje is binnen een paar dagen bezorgd. Dus zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit en vaak een aardig cadeautje bij je bestelling,heel leuk
VerbeterpuntenGeen,ik zou het niet weten
Pluspunten
Produktkwaliteit, snelheid v levering, correcte uitvoering
Pluspunten
Snelle bezorging en goede prijs / kwaliteit
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela