Pluspunten
Goede producten, zeer nette service
Verbeterpunten-
Pluspunten
SUUUUPER!
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
Heel tof initiatief om Spaanse producten aan te bieden. Alles wat besteld werd, werd ook geleverd. Héél goed ingepakt.
Beste Sarita, Bedankt voor je feedback! Wat betreft de levering, je hebt uw bestelling geplaatst vrijdag 1 juni om 22.11 u dus je bestelling is bij ons vertrokken vrijdag 2 juni omdat je na 22.00 uur besteld hebt. Maw door Pinksteren maandag werd jouw bestelling op dinsdag 6 juni geleverd , dus perfect op tijd. Spaanse groeten, Dirk
Pluspunten
Leuke spaanse producten die we niet kunnen vinden in de gewone winkel
Beste, Welk fruitsap bedoel je dan ?
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Super klantvriendelijk, werd zelfs opgebeld nadat ze gemerkt hadden dat mijn betaling niet doorging.
Pluspunten
super service
Pluspunten
Geweldige service door proffesionnele en vriendelijke mensen. Bij vragen enorm snelle reactie. Kan alleen maar positief zijn.
VerbeterpuntenMomenteel zeker geen
Pluspunten
Lekker snel, wacht nog op een nabestelling, die komt als het weer voorradig is.
VerbeterpuntenMisschien ook nog de lekkere gevulde olijven (kaas, citroen, zalm, tonijn) in het assortiment erbij?
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima !!!
Pluspunten
Niets dan lof voor de snelle en correcte levering! Veilige verpakking!
Pluspunten
VLUGGE SERVICE, EXTRA DOELTREFFENDE VERPAKKING. GROETEN.
Pluspunten
Het is uniek om hier echte Spaanse producten te kunnen kopen.
VerbeterpuntenHet assortiment zou wel wat uitgebreider mogen zijn.
Welke massimo dutti producten zou je willen bestellen ?
Pluspunten
Verbeterpuntenhad van Henno de Pravia douchegel 5 grote en een kleinere gekregen maar wel voor de grote betaald
Pluspunten
Zeer snelle en goed te volgen levering.
Pluspunten
snelle levering alles verkrijgbaar nenuco en niet duur
Pluspunten
zeer goede produkten
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela