Pluspunten
producten die ik zelf ook in Spanje gebruik ( merk)
Verbeterpuntenaantal stuks in voorraad klopt niet altijd als je naar de afrekening gaat
Pluspunten
Zeer snelle levering en alles was voorradig
VerbeterpuntenHeb na ontvangst pakketje een mail gestuurd met mijn complimenten en ook hoe ik kennis gemaakt heb jaren geleden met Heno de Pravia, Heb daarop geen enkele reactie gekregen, dat is niet sympathiek.
was een misverstan, is ondertussen opgelost
Pluspunten
- Snelle reactie op mail - op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte info en levering op geplande dag
Pluspunten
Superschnelle Lieferung, Spitzenqualität, kann man einfach nicht dazu sagen....
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Pakketje is binnen een paar dagen bezorgd. Dus zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit en vaak een aardig cadeautje bij je bestelling,heel leuk
VerbeterpuntenGeen,ik zou het niet weten
Pluspunten
Produktkwaliteit, snelheid v levering, correcte uitvoering
Pluspunten
Snelle bezorging en goede prijs / kwaliteit
Pluspunten
Goede producten, zeer nette service
Verbeterpunten-
Pluspunten
SUUUUPER!
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
Heel tof initiatief om Spaanse producten aan te bieden. Alles wat besteld werd, werd ook geleverd. Héél goed ingepakt.
Beste Sarita, Bedankt voor je feedback! Wat betreft de levering, je hebt uw bestelling geplaatst vrijdag 1 juni om 22.11 u dus je bestelling is bij ons vertrokken vrijdag 2 juni omdat je na 22.00 uur besteld hebt. Maw door Pinksteren maandag werd jouw bestelling op dinsdag 6 juni geleverd , dus perfect op tijd. Spaanse groeten, Dirk
Pluspunten
Leuke spaanse producten die we niet kunnen vinden in de gewone winkel
Beste, Welk fruitsap bedoel je dan ?
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Super klantvriendelijk, werd zelfs opgebeld nadat ze gemerkt hadden dat mijn betaling niet doorging.
Pluspunten
super service
Pluspunten
Geweldige service door proffesionnele en vriendelijke mensen. Bij vragen enorm snelle reactie. Kan alleen maar positief zijn.
VerbeterpuntenMomenteel zeker geen
Lugar Guerrero 5