Pluspunten
Lekker snel, wacht nog op een nabestelling, die komt als het weer voorradig is.
VerbeterpuntenMisschien ook nog de lekkere gevulde olijven (kaas, citroen, zalm, tonijn) in het assortiment erbij?
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima !!!
Pluspunten
Niets dan lof voor de snelle en correcte levering! Veilige verpakking!
Pluspunten
VLUGGE SERVICE, EXTRA DOELTREFFENDE VERPAKKING. GROETEN.
Pluspunten
Het is uniek om hier echte Spaanse producten te kunnen kopen.
VerbeterpuntenHet assortiment zou wel wat uitgebreider mogen zijn.
Welke massimo dutti producten zou je willen bestellen ?
Pluspunten
Verbeterpuntenhad van Henno de Pravia douchegel 5 grote en een kleinere gekregen maar wel voor de grote betaald
Pluspunten
Zeer snelle en goed te volgen levering.
Pluspunten
snelle levering alles verkrijgbaar nenuco en niet duur
Pluspunten
zeer goede produkten
Pluspunten
supersnelle levering
Verbeterpuntenik heb nog maar 1x bestelling geplaatst en voor mij was het TOP !!! dus geen aan- of opmerkingen
Pluspunten
De snelheid van levering
VerbeterpuntenIk had op de website een aantal keren geprobeerd het leveringsadres aan te passen naar dat van mijn werk. Maar is toch op mijn thuisadres geleverd waardoor ik het bij de post moest gaan afhalen.
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenmethode van grote levering
Pluspunten
Komen meer en meer Spaanse producten
VerbeterpuntenLevering niet binnen de 24 uur
Welke bedoel je dan juist ?
Pluspunten
Het afhandelen van een bestelling, correct en zeer snel!
Pluspunten
Verzending was zeer snel en de hesp is ok!
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
snel in huis uitgebreid assortiment
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela