Pluspunten
Reactief
VerbeterpuntenVerpakking (een fles gebroken)
Pluspunten
Pluspunten
to the point en super snel
Pluspunten
goede verpakking en juiste levering met de perfecte kwaliteit.
Pluspunten
Er was per ongeluk iets fout gegaan met de verzending, het bedrijf een mail gestuurd en kreeg onmiddellijk reactie en dat ook nog op zondag! Werd gelijk opgelost! Super bedrijf!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
zondag avond mijn bestelling ge daan en dinsdag al binnen dat vind ik heel goed ,alleen waren er een paar artikelen er niet bij ik heb een email gestuurd en alles ontvangen geweldig.
Verbeterpuntenik zou er een rekening bij doen extra en jammer dat het niet aan gegeven is op de verpakking in het Nederlands wel op de webside
Pluspunten
Duidelijk en transparant.
Pluspunten
Had pakketje snel binnen dat is natuurlijk wel een positief iets!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het product voldoet.
VerbeterpuntenOndanks voorafgaandelijke consultatie met assistent die expliciet beloofde dat product pp zaterdag zou worden geleverd ontving ik het maandag dus. Te laat dus.
Pluspunten
Na het stellen van een vraag via de mail direct antwoord en ook een antwoord waar ik wat aan had!!
VerbeterpuntenMisschien een iets groter assortiment, verder kan ik niets bedenken.
Beste, Bedankt voor je feedback! Nocilla hebben we wel in ons assortiment hoor:https://www.shopandalucia.be/delicatessen/jam/nocilla-chocopasta
Pluspunten
netjes vriendelijk en vlotte levering alles correct, ook stelde ik een vraag en die werd heel vlug beantwoord !!
Verbeterpuntenverder doen gelijk jullie bezig zijn
Pluspunten
snelheid levering
Verbeterpuntenprijs
Bedankt voor je feedback! Deze producten hebben wel degelijk in ons assortiment hoor: https://www.shopandalucia.be/spaansezeep/nenuco/nenuco-agua-de-colonia https://www.shopandalucia.be/spaansezeep/nenuco/nenuco-leche-hidratante
Pluspunten
Wat er beloofd was werd nagekomen. Mooie producten en ik ben blij deze website gevonden te hebben. De bestelling was echt de volgende dag in huis, top.
VerbeterpuntenEven geen directe verbeter punten
Pluspunten
kan niet beter
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling zoals altijd. Bedankt en tot nog eens.
Pluspunten
Super snelle levering van mooie & lekkere authentieke Spaanse producten
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela