Pluspunten
Alles is in orde
Pluspunten
snelle levering ,alles goed verpakt!
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Uitgebreide keuze Snelle levering
Pluspunten
Goede Service ruime keuze Kwaliteit goed Maak beloften waar . Goede opvolging van pakket.
Verbeterpuntengeen goed bezig
Pluspunten
Uitmuntende behandeling van de bestelling(en).
Pluspunten
Hele snelle levering !
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering !
Inderdaad zijn we hier (tijdelijk?) mee gestopt vanwege transport problemen. We bekijken dit binnenkort terug of er een oplossing voor zou kunnen zijn;
Pluspunten
De aangekochte producten zijn van een uitstekende kwaliteit!!
Pluspunten
Correcte levering, zoals beloofd op de site
Verbeterpuntenperfect!
Pluspunten
ddoen wat ze opgeven
Horchata hebben wel degelijk in het assortiment https://www.shopandalucia.be/delicatessen/drank/spaanse-drank/horchata-chufi Venusschelpen maken we werk van
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling geplaatst, perfect opgevolgd, ook voor 1 item dat uiteindelijk niet op stock was. Perfecte levering
Pluspunten
1ste keer dat ik een bestelling heb gedaan, maar zoals beloofd de volgende dag al geleverd, super snel dus!
VerbeterpuntenAlleen een tip voor het bedrijf: Blijf vooral de Tinto de Verano in het assortiment houden ;-) Ik kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
snelle en perfecte levering
Pluspunten
Zeer snel en prachtige producten
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
kwaliteitsproducten snel en professioneel afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snel en goed geholpen
Pluspunten
Snelle en juiste levering.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela