Pluspunten
Netjes bezorgd en goed verpakt. Goede Spaanse kwaliteits producten, ik heb oa de advocado honing besteld en geproefd en smaakt heeeerlijk.
VerbeterpuntenIk heb 400 gram Manchego kaas besteld en betaald waarvan het gewicht maar 350 gram is, je betaal wel het vast bedrag. Daarentegen heb ik wel weer een erg leuk Spaanse kookschort gekregen...erg vriendelijk van Shopandalucia.
Pluspunten
snelle levering super
Pluspunten
vriendelijk positieve feedback
Verbeterpuntendoe zo voort
welke producten bedoel je dan ?
Pluspunten
levering gaat vrij snel
Verbeterpuntenbeter verpakken kapotte fles wasmiddel
Misschien een bevestigingsmail dat de betaling in orde is en dat alles wordt klaar gemaakt om te versturen. Ook handig een track en trace nummer. De oliekan van 5 liter was op verschillende plaatsen gedeukt, in de toekomst beter verpakken.
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten??
Pluspunten
Verscheidenheid van het aanbod. Prijs-kwaliteit
Pluspunten
Eerlijke producten uit de streek
Pluspunten
Heel verzorgd
Pluspunten
alles duidelijk,online chat crrecte afspraak van levering.
Pluspunten
Supersnelle levering en vriendelijk contact.
Pluspunten
Vlotte uitvoering van mijn bestelling.
Pluspunten
Ruime keuze - inderdaad typisch Spaans - mooi geïllustreerd dmv foto's dus waarheidsgetrouwe weergave. Dat het meteen door jullie als geschenk kon verpakt worden, was super en ongezien!
VerbeterpuntenGeen
Lugar Guerrero 5