Pluspunten
Pluspunten
Producten binnen de kortste keren bezorgd, prima verpakking, prijs erg gunstig, leuk geschenkje erbij. Nodigt zeker uit om vaker deze site te bezoeken.
Pluspunten
spaanse producten die je niet in een gewone winkel kan terug vinden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
SUPER BETROUWBAAR !!! Uitstekende kwaliteit van de geleverde producten .!!!
VerbeterpuntenGeen .
Pluspunten
snel en vriendelijk antwoord op mijn mail. met begrip voor de vertraging. blijf zeker klant, hoewel ik voorlopig genoeg heb.
Verbeterpunten3 juli besteld tot op heden niets ontvangen. waar blijft mijn bestelling? geen bericht ontvangen ven vertraging met vriendelijke groet m. verstegen
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Comfortabele en betrouwbare betaalwijze. Proficiat!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
heel vriendelijke klantendienst (telefonisch en via mail) snelle levering prima prijs/kwalteit
Pluspunten
Na een foutieve verzending directe actie om tot een oplossing te komen. En heel snel!
Pluspunten
Prima contact met de beheerder
VerbeterpuntenFoutjes in stockbeheer
Pluspunten
snelle en goed verpakte levering
Pluspunten
Mooi assortiment voor wie echt van Andalucia houdt!
VerbeterpuntenVerwijder de producten die niet meer leverbaar zijn.
Pluspunten
prima verpakt - snel geleverd - zeer lekker !!! We hadden een groot tuinfeest en iedereen heeft er van genoten
iets groter assortiment
Pluspunten
Leuk, heerlijk en eerlijk aanbod, dat uitnodigt om vaker langs te gaan.
VerbeterpuntenHoud me aanbevolen voor een uitbreiding met producten.
Pluspunten
Mooie producten zowel food als non-food, en goed persoonlijk advies
Pluspunten
Top bedrijf 10 op 10
VerbeterpuntenGeen !!!
Pluspunten
bij mijn bestelling kreeg ik een flesje olijfolie cadeau, weinige bedrijven doen zoiets. Dit apprecieer ik. Het product (de Spaanse ham) is het geen ik verwachte, goed van smaak en rijpheid. Voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenIs maar mijn eerste bestelling alles liep vlot, momenteel geen verbeterpunten. Het zou wel handig zijn als het bedrijf ook de PATTA NEGRA in parten (zonder been) zouden te koop aanbieden.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela