Pluspunten
snelle service en mooi verpakt kado
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Service is goed.
VerbeterpuntenProducten beter verpakken. Er was iets gebroken bij aankomst. Krijg mijn geld terug. Ik had liever het product weer gehad. Kreeg wel snel antwoord op mijn mails. Top.
Pluspunten
Vriendelijk contact.
Pluspunten
Snelle servive
Pluspunten
Duidelijk aanbod op duidelijke site
VerbeterpuntenDe levertijd naar Nederland is toch een dagje langer dan op de site wordt beloofd!
Pluspunten
Dank je voor het extaatje!!
Pluspunten
Uitstekende service, het bestelde product (een schaal van keramiek) was goed verpakt, zodat breken onmogelijk was en ook op de doos stond dat het een breekbare verpakking betrof. Snelle service!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goed en snel
Verbeterpuntenik zoek een potje, met aan de zijkant een opening voor een spons of doekje in te doen, die kon ik niet vinden.
Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Snel en probleemloos
Pluspunten
Duidelijke website, behulpzame service en snelle levering. Aanrader voor degenen die eens iets buiten de platgetreden paden zoeken :-)
Pluspunten
duidelijke site, snelle servive en prima hulp bij telefonische vragen
Pluspunten
Ik had een schaal besteld en die was gebroken aangekomen. 1 mailtje gezonden met foto's. Zonder moeite heb ik 2 dagen later een nieuwe gekregen. Dik in orde dus.
VerbeterpuntenPaswoorden e-mailen in cleartext vind ik het enige minpunt.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en hoffelijke oplossing geboden voor een vergissing bij het inpakken; Wat mij betreft is deze webshop een absolute aanrader !!!!!
Pluspunten
Goeie spaanse producten en snelle levering en kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien nog meer spaanse producten.
Pluspunten
snel, wanneer iets is uitverkocht melden ze dit ook snel
VerbeterpuntenIk zou graag (maar dit is persoonlijk) spullen uit Andalucia hebben die je op kan hangen. Zo had ik de zon besteld (helaas was deze uitverkocht) aangezien ik dit soort dingen mooi vind.
Pluspunten
snelle levering, goede afhandeling. helemaal top
VerbeterpuntenGEEN, ALLES SUPER
Lugar Guerrero 5