Pluspunten
VerbeterpuntenIn vergelijking met ham elders aangekocht bevat deze wel veel vet.
U hebt een paleta ham ( schouderham) bij ons aangekocht. Schouderham bevat circa 45% vlees en 55% vet Een achterpoot (jamon) daarentegen bevat 65% vlees en 35% vet.
Pluspunten
Duidelijke site, correcte levering, zoals toegezegd, .producten zijn zeer goed verpakt!
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
ik hoop dat onze leraar spaans tevreden gaat zijn met zijn geschenk !!!
Pluspunten
Goed product!Goed verpakt!
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter !Vraag gesteld en geen antwoord gekregen.
Pluspunten
Héél snelle levering, goede opvolging van hun klanten/leveringen en goede kwaliteit van de producten. Top!
Pluspunten
Super leuke en lekkere lekkernijen uit spanje voor een betaalbare prijs
VerbeterpuntenIn de avond besteld, het duurde lang voor ik het binnen had. Nu had ik er ook niet bij stil gestaan dat er geen pakketjes worden geleverd op maandag dus duurde het nog langer. Maar daar kunnen hun niks aan doen natuurlijk
Pluspunten
Zeer snel en correcte levering van de bestelling.
Pluspunten
Top firma......klantvriendelijk en betrouwbaar
Pluspunten
kwaliteit echt tevreden
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Betrouwbaar. Goed aanbod. Levering zoals vermeld op de website.
VerbeterpuntenAanbod van Magno verhogen zoals bvb de zwarte zeep.
Pluspunten
erg leuke actie om met Pasen 20 % korting te geven. De eigenaar kwam langs om de producten persoonlijk af te geven. Nalevering was nog mogelijk. Leuk dat ze binnenkort vanuit Andalusië gaan leveren waardoor het assortiment uitgebreider wordt.
Pluspunten
Duidelijk website en snelle levering.
VerbeterpuntenInformeren dat zending onderweg is.
Pluspunten
Snelle levering en correcte behandeling. Een besteld product had een vervallen verbruiksdatum, doch men heeft dat onmiddellijk rechtgezet inclusief excuses.
VerbeterpuntenOp de vervaldatum van de producten letten voor verzending.
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela